Как да плета шапка с дантела Picot Кантиращи

Picot кант придава завършеност дантелен за бебе шапка или добавя съчетани с докосване до една шапка за възрастен. Кант на зъб на трион добавя интерес към район на една шапка , която е често наляво обикновена все още не се нуждае от специални грижи , за да лежат гладко . Можете да използвате пико кант на чорапи и други облекла , както добре. Направете пико кант в същия цвят като шапката си или да използвате контрастиращ цвят. Можете да добавите пико кант , след като сте приключили с шапка , така че можете да използвате тази на почти всякакъв вид шапка . Нещата ще трябва
Sport тегло прежда
Size 5 двойни игли точка
Stitch маркер
Tape мярка или владетел
Ножици
игла за кърпене
Size 5 кръгови игла

Показване повече инструкции
плетена шапка

1

ролите на 68 бримки и ги разделят поравно между четири игли двойната запетая . Поставете маркер. Плета в кръг , докато мерките шапка 5 инча .

2

плета шест , плетени двете заедно . Повторете около ред . Плета следващия кръг .


3

плета пет , плетени двете заедно в целия ред . Плета следващия кръг .

4

плета четири , плетени двете заедно в целия ред . Плета на следващия кръг.

5

плета три , плетени двете заедно по дължината на реда . Плета на следващия кръг.

6

плета две , плетени кълчища заедно по дължината на реда . Плета на следващия ред .

7

плета двете заедно по дължината на реда . Повторете този ред веднъж.

8

Нарежете прежда , оставяйки около 12 сантиметра от прежда , свързани с плетене . Промушете края на тази прежда опашка върху игла за кърпене . Прокарайте иглата замрежване върху останалите шевове на вашия игла за плетене . Премахване на шевовете от игла за плетене и издърпайте прежда, за да се съберат шевовете . Вземи си няколко лепнали шевове, за да осигури на преждата и нарязани края .


Picot Кантиращи

9

Прикрепете прежда в съпоставяне или контрастен цвят до ръба на готовия шапка . С кръгови игла , вземете 68 бримки по ръба на шапката.

10

плета един бод. Slip тази бримка от дясната игла обратно към лявата игла . В ролите на две бримки на лявата игла . Завържи на разстояние четири шева. Това формира пико .

11

плета следващия бод . Прехвърлете трикотажни бримка от дясната игла в лявата игла . В ролите на две бримки . Завържи на разстояние четири шева. Повторете, докато сте работили по целия път около ръба на шапката си и обвързана отстъпка на всички , но на последния шев.

12

Нарежете преждата. Slip свободния край на преждата в останалата шев на вашия игла. Slip бод на иглата и издърпайте прежда, за да се образува един възел . Weave излишната прежда в периферията на шапката .

Как да инсталирате най- Frame за GE Профил Microwave

Когато за първи път се създаде вашата General Electric Профил микровълнова , вие трябва напълно да инсталирате уреда в стената шкаф. След това можете да добавите отгоре скобата и отрежете рамка за пре

Περισσότερα >
Направи си сам : Shade Плат Тенти

Shade платнени навеси са класически и атрактивни покрива, които обикновено са фиксирани над прозорците на вътрешни дворове , палуби и тераси , и често могат да се намерят ресторанти или в задните двор

Περισσότερα >