Как да организирате Room разхвърлян юношески

Практически всички родители трябва да се справят с разхвърлян тийнейджър фаза в някакъв момент от време. Някои стратегии ще помогнат на вас и на вашия тийнейджър да получите чрез тази фаза , все пак. Организация е ключът за да го поддържа чист. Създаване на специфични области на помещението , които са фокусирани задача . Това помага да се поддържа тийнейджъри, които лесно се разсейват по задача. Инструкции

1

Разделете помещението на зони. Това може да е трудно с една малка стая , но в идеалния случай , вие искате четири отделни зони . Подредете мебели и акценти по област .

2

Поставете леглото в спалното помещение . Това е най-простата част на стаята, за да организира, като нищо не е нужно да отидете тук, с изключение на самото легло и по възможност малко шкафче за стоки от първа необходимост , като например лампа , очила или лекарства , ако наградата го изисква.

<Бразилски> 3

Създаване проучване кът с бюро . Като отделно изследване ще запази наградата фокусирани върху изучаването , когато е необходимо. Осигуряване на лавица за книги . Всички документи , химикалки, компютъра и други ученически пособия трябва да се държат на или в бюрото. Поставете на бюрото , така че наградата е изправен пред далеч от всякакви примамливи отвличане на вниманието , като например телевизор.

4

Създаване на една област, която е предназначена за релаксиращи и посещение с приятели. Това е мястото, където вашия тийнейджър може да запази телевизор или стерео , заедно с видео игра или музикалната си колекция. Отново , подчертават съхранение , така че вашият тийнейджър ще има място за всичко . В противен случай , притежанията му ще прекрати разпръснати по целия под .

5

определя зона за облекла и аксесоари . Това трябва да бъде в непосредствена близост до килера. Преместете я скрин така, че да е в близост до килера. Уверете се, че тя разполага с места за обувки и аксесоари. Ако тя не разполага с достатъчно пространство чекмедже , използвайте декоративни кутии , рафтове или по-на вратата отделения за съхранение . Монтирайте огледало в цял ръст на стената , ако тя не разполага с един вече . Това разположение ще я насърчи да се върне пратки на закачалки и чекмеджета , ако тя се променя тоалети няколко пъти , докато тя не реши какво да облека . Също така сложи пране затрудняват за мръсни мръсни дрехи наблизо. Тази стратегия ще намали вероятността от дрехи прекратяване на пода .

Как да се определи Frigidaire Измиваща Door

перилен препарат Вашият Frigidaire шайба е рутинно изложени на белина , детергенти и омекотители на тъкани , и лесно да събира препарат остатък с течение на времето , ако се остави непочистени . Редов

Περισσότερα >
Как да направим един люлеещ се стол Out на Колчета

Пролет дървени колчета са много очарователни и управляеми занаятчийски материали. Всички те са приблизително със същия размер , като колче занаяти лесно и по-икономично . Изработени от дърво, можете д

Περισσότερα >