Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Съвети за Кутии за доставка

Дали корабоплаването кутия за бизнес или за удоволствие, то е важно да ви отнеме малко време и да го направя така. Тя може да изглежда като проста задача, но ако нещо се обърка, то може да бъде огромен главоболие . Пакети се губят , пренасочват и повредени всеки ден, и се опитва да реши един проблем, корабоплаване , след като тя е възникнала , може да бъде продължителен процес . Знаейки няколко съвета за пакети доставка може да ви помогне да се избегнат потенциални проблеми. Вземете избора Right Box

Box е важна част от корабоплаването. Ако една кутия е твърде голям за съдържанието в него , елементите могат да се повредят . Като цяло, това е по-добре да използвате малка кутия , защото тя е по-лесно да се справя. Ако изберете по-голяма кутия , да се смекчи допълнително пространство с опаковъчни материали , така че вашите обекти да останат на едно място по време на транспортирането . Препоръчително е да се използват нови кутии , вместо да се използват такива , защото те нямат износване или предходни маркировки върху тях. Разгледайте внимателно кутията , ако тя не е нещо ново , за да се гарантира, че е достатъчно здрава, за да издържи на процеса на доставка.


Pack разумно

Опаковайте вашите елементи обилно с подплънка , така че те са добре защитени . Увийте всеки елемент в кутията индивидуално , и да запълни всяка спорна пространство, за да с хартия, стиропор фъстъци или балон обвивам . Ако използвате вестници , за да смекчи позициите във вашата кутия , то е важно да се отбележи , че с мастило от вестника може да прехвърля на вашите елементи . Поради тази причина не може да искате да използвате вестник на елементи, които не могат да бъдат заличени или измити . Избягвайте да поставяте чупливи предмети с по-тежки елементи, които могат да се сблъска с или да ги смаже .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085301.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.