Как да използваме сребърни Tray

сребърни подноси предлагат начин да организирате своите съдове за хранене в рамките на вашите чекмеджета . Можете да дръпнете сребърни подноси от чекмеджета и да ги използвате, за да съхранявате вашите съдове за хранене в плот , когато забавни . Това позволява на гостите да се възползват , прибори , без да ви се налага да го предаде на тях. Тесни тави сребърни обикновено имат 4-5 отделения , сравнено с тези , които отговарят на по-широки чекмеджета, и предлагат шест до осем различни раздели , за да отделяте различни видове flatware.Things ви е нужно
Water
Dish сапун
Drawer многослойната хартия
Flatware

Покажи повече инструкции в
1

Измийте си сребърни прибори поднос с топла сапунена вода и перилен препарат ястие да премахнете мръсотията и микробите , и я оставете да изсъхне напълно .

2

Line кухня чекмедже близо до вашия плот и готвене пространство с чекмедже многослойната хартия . Това предпазва дървесината от драскотини , които могат да възникнат, ако сребърни тава пързалки , когато отворите и затворите чекмеджето.


3

Поставете тавата сребърни прибори в чекмеджето , така че хоризонталната част е в върха на чекмеджето си . Измийте и подсушете приборите , за да се предотврати ръждясване .

4

Сложете ножове, вилици, лъжици супа и чаени лъжички в собствените си вертикални секции в тавата. Поставете прибори или прибори за сервиране в хоризонталния участък в горната част на тавата. Използвайте останалите участъци от тавата да държи малки съдове , като отварачки за консерви , за отваряне на бутилката , мерителни лъжици , ножове и развиване zesters .

5

Извадете тавата от чекмеджето , когато забавни . Поставете го в един лесен за достигане място близо до чинии и храна , така че гостите могат да си помогнат сами . Сменете прибори , които не са съдове за хранене от хоризонтален участък с салфетки или мокри НПД .

Инструкции за Daewoo Микровълнова

Daewoo Electronics е международна компания с присъствие на продажбите както в Съединените щати и Обединеното кралство. Фирмата произвежда домакински уреди като хладилници, перални и сушилни машини , к

Περισσότερα >
Как да се слее Raw восък за Bare Wood

Карнаубски восък се използва от дърво работници и създателите на мебели , за да продължи и да се защитят дърво. Восъкът се получава от тропически дланта в Бразилия нарича cerifera . За да бъде ефектив

Περισσότερα >