Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Как да се съживи Limp листа от маруля

Всички сме го правили , напусна марулята на тезгяха твърде дълго , или дори в хладилника за твърде дълго и тези хрупкави пресни листа се превърнаха отпуснатите от нас. Не изхвърляйте марулята ; можете да го съживи . Съживяване на отпуснатите листа от маруля е проста и може да ви даде допълнителни два или три дни от хрупкавост . Ако сте напуснали марулята толкова дълго, че тя е отишло кафяво и каша , а след това си минало съживяване и трябва да се компостират . Нещата ще трябва
Bowl
Ice
Plastic чанта MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Цели Маруля Head

1

Обръсни около 1 /8 инча разстояние дъното на маруля главата с дръжката на ножа . Свалете достатъчно просто да се премахне старата , суха края .

2

Накиснете дръжката в купа с хладка вода за около половин час , като внимавате да не се потопите напълно маруля главата, просто дръжката .


3

хладилника марулята и след около два часа на листата ще се съживи и постига предишното си състояние хрупкава .


Качват листа от маруля
< Бразилски> 4

Напълнете купа една четвърт пълен с лед и една четвърт , пълна с вода. Смесете да направи вода леден студ. Оставя се да престои около 10 минути, докато част от леда се топи във водата . Премахване на леда.

5

Потопете листата маруля в ледената вода , оставяйки ги само за около 30 секунди до една минута .

6

Извадете листа от маруля нежно от ледената вода и се поставя в пластмасова торбичка . Да не се разклаща листата , тъй като някои от ледената вода трябва да остане върху тях за най-добър ефект .

7

Поставете пластмасовата торбичка , хлабаво затворен в горната част, в хладилника . Изчакайте от три часа, а отпускът маруля ще съживи и да са хрупкави , готов за употреба.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085284.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.