Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Работилница изходната организация Ideas & Съвети

A дома работилница може да бъде гараж, навес инструмент , мазе, стая или занаят всяко пространство в дома, където проекти са планирани и изпълнени . Като организирана пространство не само помага план нейните проекти по-внимателно собствениците, защото тя има пълен достъп до всичките си ресурси , тя също така помага за бързото проекти , защото времето не се губи в търсенето на обекти или закупуване дубликати на инструменти, които не могат да бъдат намерени . Рафтове

Можете да добавите рафтове в сервиз или чрез инсталирането им директно върху стената или закупуване на рафтове, които са свободно стоящи . Рафтовете помогнат максимално пространство за съхранение , като поддържа предмети на разстояние от пода. Номерът на рафтове , обаче, е да не се допуска елементи да станат натъпкани върху тях. За да помогне в организирането на вашето пространство , добавете етикети към рафтовете , и поставете кутии или чекмеджета по рафтовете на магазините да държи малки предмети , като например кабели, кутии с гвоздеи и други метални предмети.


Pegboard
< Бразилски>

A pegboard могат да бъдат окачени на стената и куки завити в отворите , така че инструменти и други подобни предмети могат да се окачват на куките за лесен достъп. Това позволява на всички инструменти и преносими продукти за да се видят ясно и лесно постигнато . Куки също могат да бъдат използвани, за да се мотае маркучи , Т -малките квадрати , чаши за кафе и други елементи, които са удобно да има лесно достъпна. Продажба и Наем Магнити

магнитни ленти може лесно да се прилага за стени и стендове или горните таблици, за да държи малки предмети , включително пирони , винтове, дребни инструменти , химикалки, гвоздеи, безопасни игли и всеки друг елемент, който в противен случай би могло да бъде лесно загубил , но често е необходимо. Тези ленти могат да бъдат закупени на рула с лепило от едната страна ; Алтернативно , те могат да бъдат залепени върху повърхност .


Workbench

A работилница трябва да включва елемент, като работна маса или маса , която осигурява достатъчно плот пространство на която може да се разпространи на чертежи, части и проекти. A тезгях на две нива , като голяма маса с прикрепена второ ниво или рафтове , определени в горната част на таблицата или закрепени за стена 6 сантиметра над повърхността на масата , позволява парчета проекта , ръководства или проекти, за да се държат отделно и лесно видими . Чекмеджета и шкафове под тезгяха също да помогне да се организира писмено прибори, бележници и други малки предмети.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085283.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.