Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Как да се съхранява саксии & Тигани в чекмеджета

Кухненски прибори са привлекателни , когато е нова , но те ще загубят незалепващо покритие и развиват драскотини с течение на времето , ако те не са добре поддържани . Това се отнася до висококачествени марки , както добре. Правилното съхранение включва покриващ тенджери и тигани със защитни материали и поставянето им в зони , които са специално проектирани , за да ги задържи , като дълбоко кухня чекмедже. Когато те е грижа за вашите тенджери и тигани добре, можете да очаквате от тях да продължи толкова дълго, колкото обещанията на производителя, ако не ви е нужно longer.Things
Лепило редят
Ножици
опаковъчен материал
< Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Почистете чекмеджето на тенджери и тигани - с влажна кърпа и оставете да изсъхне. Измерете дъното на чекмеджето и нарязани самозалепваща хартия, за да се поберат . Линия чекмеджето с хартията. Можете също така да се подредят отстрани на чекмеджето , ако желаете.

2

Поставете защитен материал вътре всяка саксия и тиган. Целта е да се защити финала от надраскване. Вие вече може да има голямо разнообразие от материали, които можете да използвате , като например листове за хартиени кърпи , балон обвивам , големи филтри за кафе и стари вестници.


3

стека на тенджери и тигани в тройки вътре в други саксии или тигани , които са един размер или два размера по-големи . Например , поставете най-малката саксия вътре в голяма тенджера и поставете на голям пот вътре в най-широк тиган. Пространството във всяка точка допълнително ограничава възможността за драскотини по извън финала на тенджери и тигани .

4

Покрийте саксията на върха на купчината с нейната корица . Увийте останалите кориците в защитен материал , ако желаете.

5

Поставете всеки комин на тенджери и тигани в чекмеджето . Уверете се, че има място около всеки комин , ако е възможно , за да се предотврати надраскване. Подредете кориците спретнато става на свободно място .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085282.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.