Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Организация Техники за Вашата стая

Организиране на стаи могат да превърнат една усмивка в гримаса по-бързо , отколкото може да се каже думите "Искам стаята ми чисти. " Въпреки че може да се плашите , почистване на стаята си , не трябва да бъде една караница , и то също може да напусне стаята си естетичен . Може дори да намерите предмети , които сте забравили сте имали , като дрехи , снимки --- и в зависимост от степента на замърсеност , легло . Ключът е да се използват ефективни техники организация . Изчистването на елементарно

Започнете със специални купища предмети. Трансфер до елементарно около вашата стая и наколни елементи въз основа на това дали те са боклук, елементите, които искате да дарите , елементи на други хора и реалните неща, които принадлежат в рамките на стаята си , за да се организираме. Това ви дава по- управляеми титулярно място , където ще можете да се справи с един проблем в даден момент.

Изберете Мебели разумно

Ако се чувствате сви в рамките на малко пространство , съкращаване си легло , скрин или бюро може да спести много пространство . Optioning за универсален мебели --- като разтегателни дивана --- може да бъде креативен начин да се организира стаята си ефективно. An " шкаф " може да побере телевизия , озвучителна система и декоративни елементи , както и спално бельо. Това може да бъде полезно , особено ако стаята ви липсва килер. Една алтернатива пространство за съхранение включва под леглото , който обикновено има достатъчно място за предмети.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085281.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.