Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Как да получите безплатен Отопление Oil

Гориво за отопление може да бъде доста скъпо , и за съжаление много семейства не могат да си позволят да плащат за отопление на домовете си всеки ден по време на студените зимни месеци. Това е причината американското министерство на здравеопазването и човешките ресурси и някои благотворителни организации предлагат ниски доходи семейства субсидии за закупуване на гориво за отопление . Все пак , не всеки има право да получи помощ гориво за отопление , така че е важно да разберете изискването за допустимост , преди да започнете да попълвате paperwork.Things ви е нужно
Последните сметки за комунални услуги
платени мъничета
Proof на доходите
Доказателство за адрес
Доказателство за броя на членовете на семейството , които живеят с вас е. Social Security карти
Доказателство за американско гражданство или пребиваване разрешение на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Обадете се на Министерството на здравеопазването и човешките ресурси на САЩ между 7 сутринта и 17:00 в 866-674-6327 за да разберете къде най-близкия офис Начало Програма енергийно подпомагане с ниски доходи е ( LIHEAP ) . Алтернативно , свържете LIHEAP чрез изпращане на имейл до energy@ncat.org . LIHEAP осигурява помощ за семейства с ниски доходи, с разходите си за енергия .

2

Попълнете формуляра за кандидатстване, като следвате инструкциите на формуляра за LIHEAP . Осигурете копия от последните си сметки за комунални услуги , заплати мъничета , доказване на доход , адрес , както и броят на членовете на семейството , които живеят с вас . Изпрати копие на вашата карта за социално осигуряване и доказване на американско гражданство или разрешение за пребиваване.


3

да кандидатстват за помощ газьол за отопление от Гражданската Energy благотворителност, който предвижда помощ за семействата с ниски доходи в много щати на САЩ . Проверка на своя уебсайт, за да се определи дали живеете в държава, в която гражданите " Energy оперира. В момента 23 държави участват в енергийната програма на гражданите.

4

Свържете Energy за гражданите ( CE ) седалище , за да разберете дали имате право , като се обадите 617-338-6300 или чрез електронната поща информира @ citizensenergy . Com.

5

Попълнете формуляра за кандидатстване , следвайки указанията на формата . Може да се наложи да се предоставят последните си сметки за комунални услуги , заплати мъничета , доказване на доход , адрес и броя на членовете на семейството , които живеят с вас .

6

свържете се с офиса на кмета , и окръжни и държавни правителства , където можете живеят или се обадете 1-877 - JOE -4 - OIL да се допитаме за други програми за местно или щата помощ газьол за отопление .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085276.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.