Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Do- It- Yourself Висящи облекло Стойки

Просто за всяко помещение или закрито пространство могат да бъдат превърнати в зона дреха за съхранение с един евтин висящи дрехи Rack. Това е особено удобно, ако живеете в дом с недостатъчен килер пространство. Висящият дрехи рейка е също полезен в мокро площ . Защото този багажник е спряно от тавана и не изисква никакъв площ. Използвайки лесни за намиране материали и общи инструменти за дома ремонт , може да се изгради и инсталирате тази прости, но ефективни Закачалка за дрехи в рамките на две hours.Things ви е нужно
Ролетка
Wooden килер дюбел прът
Пробийте с пробивна част
Hammer
Nail
1/4-inch очни болтове с ядки, опашка с дължина 2 инч
Регулируеми клещи
две малки карабинер клипове
Steel верига , средно мито
Bolt катер
1/4-inch МИГ куки
Stud Finder
Стъпка стол MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Мярка , марки и нарязани на собствена прът до желаната дължина . Поставете пръчката върху плоска повърхност , с подкрепата на сгъната кърпа, за да се предотврати дюбела от търкаляне . Разделете дължината на дюбела от 4 . Използвайте това измерение , за да отбележат дюбел прът с молив една четвърт дължина от всеки край. Знаците трябва да бъдат в надлъжно спрямо дължината на горната повърхност на пръта , въпреки че не се изисква строг точност . Използвайте чук, за да карам на обща нокти около 1/4-inch дълбоко в дюбела през всяка марка . Премахване на ноктите. Пилотните дупките ще предотвратят бит от скитащи като пробиете дупки през пръчката.

2

Пробийте дупка през всяка пилотна дупка , напълно през пръчката . Диаметърът на бит трябва да бъде малко по-голям от резба част на стеблото на очите болтове . Пъхнете болтовете с халки през дупките и завийте гайките на болтовете за да ги държи на място . Затегнете гайките с клещи. Очите на болтовете и двамата трябва да са разположени на върха на пръчката .


3

Мярка и нарязани два окачване вериги към една и съща дължина. За да се изчисли дължината на веригите , необходими , изважда 6 фута от височината на тавана си. Това ще спре пръчката около 6 метра от пода. Използвайте верижни конектори или карабинер клипове за прикачване вериги за окачване към болтовете с халки . Горните краища на веригите ще бъдат спрени от тавана куки.

4

Използвайте търсач родословни да се намери на тавана греди най-близо до мястото, където искате да се мотае багажник дрехи . Измерете и отбележете местата на носещите греди на тавана . Ще винт куките в греди приблизително на същото разстояние, както вериги за окачване , обаче , точно позициониране на куките не е необходимо . Ако имате намерение да се предаде багажник дрехи близо до стената , куките трябва да бъдат инсталирани в една линия, успоредна на и най-малко 16 сантиметра от стената, за да дадат дрехите си стая, за да се мотае .

5

Пробийте дупка, през всеки винт дупки марка най-малко 1 инч дълбока . Диаметърът на бит трябва да бъде малко по-малък от резба Телата на куките закъснение . Вмъкнете закъснение кука във всяка пилотна дупка и завъртете по часовниковата стрелка , докато извитите части на куките почти отговарят на тавана. Дръж свободните краища на веригите за окачване на куките МИГ.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085275.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.