Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Облекло за съхранение Options

пазят къщата спретнато и подредено , като гарантира, има място за всичко и че всичко е на мястото си , включени дрехи. От чорапи рокли , дрехи могат да се съхраняват в множество начини , било то за дълги периоди от време или само един ден преди да се носят . Опитайте се да запазите складови площи облекло добре проветрени и от слънчева светлина , тъй като това може да избледнее и възрастови облекла преждевременно. Closets в
да запазите дрешници в ред, даряват предмети, от които не се побират в една добра кауза .

Магазин дрехи в гардероба , нито една построена в къщата или свободностоящ модел. Closets варират по размер от малки до огромни , с просторни разходка в модели обикновено са най-големите. За да се постигне максимална ефективност на съхранение при запазване на нещата в ред , не се налага да го изпълват с ненужни и неудобни предмети. CNN препоръчва да се отървем от позиции, които не са били носени в една година и с помощта на мини- организатори, като например рафтове за обувки , които придават на вратата на гардероба , за да пазят нещата кораб - форма.


Dressers <Бразилски > е. организационен единица може да запази чекмеджета подредено и предмети лесни за намиране .

Сгънете дрехи и ги съхранявайте на скрин , ако те не се нуждаят от обесване да запази формата си и да се избегне появата на бръчки. Дълбоки чекмеджета може да побере много елементи и могат да бъдат използвани за съхраняване на сезонни продукти на дрехи , като пуловери, когато това не е необходимо да ги носят и малки чекмеджета могат да бъдат използвани, за да държи малки предмети, като бижута или шалове. Apartment Therapy предполага запазване стоки, необходими всеки ден , като чорапи или бельо, в горното чекмедже , където те са лесно да се достигне . Продажба и Наем Свободностоящ Закачалка за дрехи

дрехи стелажи тежат по-малко от килера , което ги прави много преносим .

Save пространство чрез използване на свободностоящ Закачалка за дрехи в една малка стая , като скромно размер багажник консумира по-малко пространство в сравнение с килер , но все пак позволява дрехите да се затвори. Повечето стелажи се състоят от метален прът за закачалки да бъдат пуснати и поддържаща рамка . Някои модели имат колела , което ще им позволи лесно да бъде преместен от стая в стая , както добре. За да запазите дрехите от поглед , заставам багажник с лист или гоблен , който съвпада с декор.


Chest

спомен елементи могат да бъдат съхранени в гърдите , което ги предпазва от слънчева светлина .

Поставете специални и сантиментални елементи на дрехи в гърдите , за да ги пази. Рокли сватбени рокли , кръщенета и други оценяват , но рядко носят , предмети могат да се съхраняват в багажника , оставяйки повече място в гардероба и чекмеджета за всеки ден износване. Cedar сандъци , според Home Фърниш , отблъскват влага и насекоми естествено , запазвайки елементи в оптимално състояние и придаващи с нежно , дървесен аромат.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085274.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.