Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Как да контролираме Outdoor Garbage Миризма Естествено

Външни кофи за боклук често започват да миришат , особено ако те съдържат много хранителни отпадъци , не са правилно запечатани или са поставени на слънце или топло време . Въпреки че може да елиминира миризми боклук , това е по-ефективно да коригирате боклук навици, за да се предотврати този отличителен , отвратителна миризма. Контролиране мирис боклук пази мухи и гризачи далеч от вашия боклук и гарантира, че външната страна на вашия дом остава приятен пространство, за да socialize.Things ви е нужно
Оцет
Хартиени пликове или вестници
содата
Настърган хартия
Найлоновите торбички MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете кофа за боклук на хладно , на сухо място . Не поставяйте вашия боклук може при пряка слънчева светлина , която насърчава разлагане и миризми.

2

Разрежда оцет с вода и се изсипва или спрей вътре в кошчето за боклук и на вашия кошчето за боклук капак. Оставя ви може да изсъхне напълно.


3

Линия на дъното на вашия боклук може с вестник и го поръсете със сода за хляб . Това поглъща течности и неутрализира миризми .

4

компост вашите хранителни отпадъци или използвайте изхвърляне на боклука , ако е възможно. Увийте останалите хранителни отпадъци в хартиени торби или вестник , преди да ги поставите в кошчето.

5

Корица хранителни отпадъци с настърган хартия. Това абсорбира влагата и просмуква обидят миризми.

6

Seal домашен любимец отпадъци , санитарен отпадъци или всяко wet боклук в найлонови торби , преди да я сложите в кошчето за боклук .

7

Вържете торби за боклук плътно и си кошчето за боклук капака плътно затворени през цялото време.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019085262.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.