Как да контролираме Outdoor Garbage Миризма Естествено

Външни кофи за боклук често започват да миришат , особено ако те съдържат много хранителни отпадъци , не са правилно запечатани или са поставени на слънце или топло време . Въпреки че може да елиминира миризми боклук , това е по-ефективно да коригирате боклук навици, за да се предотврати този отличителен , отвратителна миризма. Контролиране мирис боклук пази мухи и гризачи далеч от вашия боклук и гарантира, че външната страна на вашия дом остава приятен пространство, за да socialize.Things ви е нужно
Оцет
Хартиени пликове или вестници
содата
Настърган хартия
Найлоновите торбички MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете кофа за боклук на хладно , на сухо място . Не поставяйте вашия боклук може при пряка слънчева светлина , която насърчава разлагане и миризми.

2

Разрежда оцет с вода и се изсипва или спрей вътре в кошчето за боклук и на вашия кошчето за боклук капак. Оставя ви може да изсъхне напълно.


3

Линия на дъното на вашия боклук може с вестник и го поръсете със сода за хляб . Това поглъща течности и неутрализира миризми .

4

компост вашите хранителни отпадъци или използвайте изхвърляне на боклука , ако е възможно. Увийте останалите хранителни отпадъци в хартиени торби или вестник , преди да ги поставите в кошчето.

5

Корица хранителни отпадъци с настърган хартия. Това абсорбира влагата и просмуква обидят миризми.

6

Seal домашен любимец отпадъци , санитарен отпадъци или всяко wet боклук в найлонови торби , преди да я сложите в кошчето за боклук .

7

Вържете торби за боклук плътно и си кошчето за боклук капака плътно затворени през цялото време.

Как да разглобявате Frigidaire Affinity Washer

Средни направи- си-майстор може да направи повечето ремонти на пералнята Frigidaire Affinity се използват инструменти, намерени в повечето домашни кутии с инструменти . Това помага да се спестят пари

Περισσότερα >
Как да направим един стол възглавница Cover с цип

Претапициране на мебели може да бъде едновременно предизвикателни и възнаграждаване . Осъществяване нов или актуализиран стол възглавница покрива е един лесен начин да смените или да обновите вашия де

Περισσότερα >