Как да организирате хладилник за Зеленчуци

Организиране на хладилника може да се направи , включително много здрави зеленчуци в диетата си по-удобно и да произвеждат свежи по-дълго. Правейки това изисква да знаят къде и как да съхраняват зеленчуци в различни микро- среда, хладилник , независимо дали или не да се съхранява на различни видове зеленчуци , покрити или непокрити и колко дълго различни видове зеленчуци , когато последните се съхраняват correctly.Things ви е нужно
Салата фабрика (по желание )
кърпа за миене
зеленчуци белачка
Knife
Найлоновите торбички
пластмасови или стъклени контейнери за съхранение , някои от които с капачки на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Разделете Зеленчуци в три категории

1

Отделете си зеленчуци от тези, които трябва да се консумира в рамките на няколко дни и тези, които ще продължи една седмица или по-дълго. Най- нетрайни зеленчуци са листни зеленчуци , като маруля, зеле и цвекло . Разхлабени листни зеленчуци , включително салата смеси, трябва да се консумират в рамките на два до три дни ; листни зеленчуци , които са прикрепени към основата , като ръководител на марулите , последният до една седмица . Поставете листни зеленчуци настрана в една купчина.

2

Създаване на втората купчина съдържащ меки без листни зеленчуци и твърди кореноплодни зеленчуци . Краставици, патладжан , лятна тиква , зелен фасул , броколи и други малко по- меки без листни зеленчуци продължи една седмица или по -дълго, ако правилно съхранение . Твърди кореноплодни зеленчуци продължи толкова дълго, като един месец, ако се съхранява правилно .


3

Форма трета купчина зеленчуци, които ще ядат сурови като закуски, предястия и салати, като морков и зелена салата . Измийте и да се подготвят тези неща , преди да ги поставите в хладилника . Измийте листни зеленчуци и ги оставете да изсъхнат или в салата или стругар , като леко ги търкаляне в чиния кърпа. Обелете и парче моркови на пръчици или кръгове . Измийте целина и го нарежете на пръчици . Измийте и парче репички , или ги остави цяло, ако те са малки . Наем Магазин Зеленчуци Правилно

4

Записани повечето зеленчуци в леко влажни отчетливи чекмеджетата на вашия хладилник . Разопакова зеленчуци никога не трябва да се съхраняват на топ рафтовете на хладилника . Обстановката там е суха, което води до бързо изсъхване и разваляне. Ако не е възможно да се съхраняват зеленчуци в отчетливи чекмеджета , съхранявайте ги покри в задната част на вашия хладилник рафтове.

5

Сложете кореноплодни зеленчуци в насипно състояние пластмасови торби или отворен пластмаса или стъкло, контейнери за съхранение , покрити с влажна кърпа ястие към задната част на отчетливи чекмеджета . Root зеленчуци продължават по-дълго немити и сухи преди съхранение.

6

Place патладжан , краставици и лятото скуош разкрита в отчетливи чекмеджета в предната част на кореноплодни зеленчуци . За продължително съхранение , хлабаво ги покрийте с найлонови торбички .

7

Записани зелен фасул, броколи и други леко меки , но не- листни зеленчуци в найлонови торбички или отворени съдове , покрити с влажна кърпа ястие пред , или в отделно чекмедже от , кореноплодни зеленчуци .

8

Поставете листни зеленчуци в пластмасови торби или отворени съдове , покрити с влажна кърпа ястие пред други зеленчуци в отчетливи чекмеджетата . Трябва да бъде използвано за първи път тези зеленчуци .

9

Сложете нарязаните и /или обелени зеленчуци като моркови, целина и репички , покрити с вода вътре пластмаса или стъклен контейнер , запечатан с капак на един от горните рафтовете на хладилника .
Продажба и Наем

Хладилник на Фенове Variable Speed ​​

? Хладилници разчитат на няколко технологии, за да работят и да се охлади ефективно. Компресорът , например, компресира хладилен газове , като им позволява да се разширява и охлажда. Вентилаторът на и

Περισσότερα >
Как да спечелим една Cubby за Kids

Cubbies са полезни за детски стаи и класни стаи . Те са малки и преносими достатъчно, за да носят играчки и достатъчно голям, за да осигури пространство за по- широка гама от продукти , включително кн

Περισσότερα >