Как да получите Break на вашия Bill Water

Water е може би най-най- ценен ресурс. Ето защо, търси начини за намаляване на сметката ви за вода не само ще ви спести пари, но помага на нашия свят , както добре. Намалете сметките си за вода чрез редовни проверки и поддръжка на водата на уреда , както и намиране на начини да използват по-малко вода около дома си . Тези методи са прости , но ефективни с малко да не караница . Спестете си някои сериозни пари в брой , като същевременно защитават тази изтощаваща още жизненоважни resource.Things ви е нужно
нисък поток душ главата на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Обърнете по-кратки душове. Опитайте намаляване на времето си душ от пет минути и да насърчава всички членове на домакинството , за да направи същото. Традиционно , или неограничен , душове използват около 4 литра вода на минута , което означава, четиричленно семейство , които колективно намалява времето си душ от 20-минутен ще спести 80 галона вода. Също така помисли попълване си вана само на половината път , когато правите бани, което спестява около 10 до 15 литра вода в даден момент.

2

Направете проверка за теч на вода чрез включване и изключване на всички уреди, които използват вода и четене вашата метра . Не използвайте никакви уреди за следващия половин час . Проверете метра отново, след като времето е преминал . Ако м иглата се е преместило , може да има теч.


3

Проверете всички кранове и тоалетната редовно, за да се избегне изтичане на информация . Неуплътнените тоалетни могат да губят толкова, колкото 7000 литра на месец , докато едно кранче , че капе веднъж в минута означава 1440 капе на ден и 34 литра вода губи годишно. Консултирайте водопроводни книги поддръжка, за да ви води при фиксиране на течове , или имат опитен приятел , член на семейството или професионални тела ремонт тече.

4

Не позволявайте на водата да тече , докато ръчно миене на съдове . Вместо това, запълване на басейна , за да измие чиниите и след това ги изплакнете всички наведнъж. Изключете водата , докато си миете зъбите и бръснене , както добре.

5

Избягвайте тежка подрязване на храсти и растения , тъй като те ще изискват повече вода , ако ги нарежете твърде близо .

6

Water тревата и растенията през нощта , за да се намали сметката си за вода , тъй като те ще имат повече време, за да абсорбира водата. Топлината на деня кара водата да се изпари , което означава, че се изисква допълнително поливане.

7

Изчакайте, докато вашата съдомиялна машина е пълна с ястия , за да го оперират. Ако го има "икономика" настройка, което означава, че уредът ще работи на по-малко енергия , го поставете върху тази настройка. Въздържайте се от използването на ваше разположение боклук , който изисква много вода, за да работи ефективно . Вместо това, се изхвърлят на гаража или да го хвърлят на вашия компост купчина , ако имате такъв.

8

Не губете вода като чакате за кранчето да тече студена или топла . Вместо това , да събира водата, която първа ще излезе и да я използват за поливане на растения , или да го съхранявате на стомна и я замразяват, за хладка питейна вода.

9

Инсталирайте нисък поток душ глава . Те обикновено струва между $ 10 и $ 20 и може да спести $ 50 до $ 75 на година по сметката си за вода и $ 20 до $ 50 в сметката си за отопление.

Проблеми с Garbage Изхвърляне

боклук разпореждания са предназначени да посегнат до нежелано храна , така че е по-лесно да се мият в канала , и когато се работи правилно, те доказват удобен инструмент . За съжаление , боклук разпор

Περισσότερα >
Как да си направим мебели от стикове

За спортни фанатици , които се ползват домашни занаяти и DIY обогатяване, да създавате свои собствени мебели от стикове за хокей може да бъде приятен , възнаграждаване и може би дори и втора форма на

Περισσότερα >