Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Как да съхранявате обувки в найлонов плик

Откриване безброй кутии, за да намерите любимите си чифт обувки отнема време. Можете да си спестите време и усилия, ако вие съхранявате вашите обувки в пластмасови торбички , които също ги пази и да ги предпазва от замърсявания и прах . A найлонова торбичка използва по-малко пространство в сравнение с една кутия и е по-скъпо в сравнение с традиционните пластмасови контейнери . Преди да поставите вашите обувки в пластмаса, обаче , да отнеме няколко минути, за да се уверете, че те са чисти и правилно prepared.Things ви е нужно
мека кърпа или гъба
мек сапун
Shoe четка
Plastic чанта салфетка
White
Допълнителни елементи :
обувки носилки
Suede шампоан
Canvas чисти
Оцет
Labels
черен маркер

Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

чисти обувки, направени от изкуствени материали, като гума и пластмаса, с мека , влажна кърпа и мек сапун . Използвайте четка за обувки , за да премахнете мръсотията от подметките и всяка пукнатина . Според " Homekeeping Handbook Марта Стюарт " , чиста лачена кожа с кърпа и смес от оцет и вода. Clean кожа с влажна гъба. Подмладете велур с шампоан велур и гъба. Грижа за платно с платно чисти . Проверете инструкциите на производителя за почистване на обувки , изработени от фини материи , като коприна или сатен.

2

Air - изсъхнат обувките си , за да ги запазят . Това също така ще предпази краката си . Мокри обувки са благодатна почва за гъбички. Бъдете сигурни, че вътрешната и външната страна на обувките са сухи на пипане .


3

Insert хартия смачкана тъкан в обувки, които да поддържат формата си. За затворени в обувки, като мокасини или помпи , носилки обувки са опция. Купи носилки при ремонт на обувки магазини, универсални магазини и някои аптеки .

4

Увийте всяка обувка в поне два листа хартия тъкан за предотвратяване на драскотини , табан щампи и трансфер цвят. Корица орнаменти, катарами и токчета за предотвратяване на щети .

5

Изберете чантата. Дебелина Plastic чанта се измерва в Mils . Един милион е една хилядна от инча . Например , чанта за пазаруване на дребно обикновено е два мила . A хладилна чанта е обикновено три мила . А ясно , цип хладилна чанта е добър вариант , за да видите вашите обувки. Използвайте размер един галон за детски обувки по-малки от размера на пет . Използвайте размер две - галон за дамски и мъжки обувки размери шест до 10 . Използвайте размер 3-5 галон за възрастни обувки по-големи от размера на 10, или за платформа или клиновидни токове обувки. A шнур чанта също е добър избор. Затварянето на шнур позволява на въздуха да циркулира . Обувките ще миришат свежи и чисти.

6

Поставете обувки изправено в чантата , за да поддържа формата си.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019084796.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.