Как да се движат на Dresser от Yourself

Ако имате нужда да се движат скрин на друго място в дома си , не винаги е възможно да има някой, който да ви помогне . В случай, че се движим скрин сам , има различни средства, за да използват , така че работата е по-лесно да се завърши и има по-малък риск от нараняване на себе си. Когато се движите скрин , важно е да направиш така , без да вредят на себе си или на околните мебели стените и подовете на вашите home.Things ви е нужно
Blanket
Мебели Доли
Две колела Доли <Бразилски> Сапани
МЕБЕЛИ плъзгачи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

премахнете всички от чекмеджетата от скрина за да стане по-лек , за да се движат. Опростяване на движение , като изчистите далеч нищо по пътя от текущото местоположение на скрина за определеното място.

2

Покрийте мебелите в голям одеяло за защита на тоалетката като използвате мебели Доли , за да преместите т. наоколо. Покриването на скрина с одеяло също ще предотврати повреди по стените от всякакви контакти, като преместите тоалетката в друга стая .


3

ситуира скрина на върха мебелите Доли . Уверете се, че шкафчето е пряко насочено към куклата , за да го избегне от преобръщане. За да се придвижите нагоре по стълбите , да се използва двуколесно Доли , и осигуряване на скрина с дебели презрамки или бънджи въжета , за да го предпази от падане надолу по стълбите по време на движение.

4

Slip четири мебели плъзгачи , предназначен да осигури лекота при преместване на мебели от себе си , под всеки ъгъл на гардероба , ако сте го движите на същото ниво, на дома. Използвайте мебели плъзгачите върху всякаква повърхност , включително и килими , да се движат скрин , без да вредят на пода.

5

Транспорт тоалетката в друга стая с помощта на куклата мебели или плъзгачи , или дръпнете двуколесно Dolly нагоре по стълбите.

6

Извадете от гардероба на куклата или плъзгачите в желаната област , а след това на мястото на чекмеджетата .

Как да се определи Кенмор Elite Ice Maker Това излива вода

? Хладилникът Кенмор с вграден в машина за лед /вода опаковка получава вода от линията за подаване на вода , разположен на гърба на уреда и да филтрира водата чрез патрон на хладилника , за да осигуря

Περισσότερα >
Как да направим един стол възглавница Cover с цип

Претапициране на мебели може да бъде едновременно предизвикателни и възнаграждаване . Осъществяване нов или актуализиран стол възглавница покрива е един лесен начин да смените или да обновите вашия де

Περισσότερα >