Как да спечелим една Моп & Метла Hanger Rack

Използването стена пространство, за да подредите вашите почистване доставки ги прави леснодостъпни и освобождава място на пода на килера или килер пространства . Осъществяване и инсталиране на багажник да държи метлата и парцала отнема по-малко от час и не изисква специални инструменти или напреднали дърводелски умения . Един евтин парче на един - от -4 - инчов избелен дървен материал се използва за монтиране на винт на вибрационни колчета до стената, за да пазят почистващи приспособления . Поставката може да бъде завършен , за да съвпадат или допълват стена или стая colors.Things ви е нужно
аршин
Pencil
един - от -4 - инчов дървен материал , 18 инча дълго
4 винт на шейкър колчета
Пробийте с пробиване и шофьорски бита
Stud Finder
2 - инчови гипсокартон винтове , груба нишка
ниво Carpenter е. куки с резба , L образна (по желание )

Покажи Още Инструкции

1

Поставете дървен материал върху плоска повърхност. Измерете и отбележете на хоризонтални и вертикални центрове на дъската. Използвайте аршин и молив, за да се направи слаб надлъжна линия по средата на дъската. Позиционирайте парцала и метлата на дъската така кръстовището на дръжките и ръководители прекрачва границата на дъската. Метлата и въже трябва да бъде достатъчно далеч един от друг да не се докосват . Mark позициите на дръжките на надлъжна линия.

2

Mark надлъжна линия с X, 1 инч от двете страни на марка на дъската. С помощта на бургия с малко по -малък диаметър от стеблото на винта на колчета вибрационни , пробийте дупка в борда на всеки X. Screw един шейкър колче в всяка дупка .


3 <стр.> Намерете шипове на стената , където имате намерение да се мотае на скарата. Маркирайте позицията на стената. Измерете и отбележете, разстоянието между болтовете на стената, които обикновено са шестнайсетинч освен в съвременните домове. Разделете разстоянието между болтовете на стената до 2 . Маркирайте това разстояние , измерено от надлъжната центъра на дъската от двете страни на центъра на БМР линия. Начертайте напречна линия през борда на всеки един от тези марки . Инсталирайте стена висящи винтове по тази линия .

4

Измерете и отбележете един инч над и под центъра на напречните линии на дъската. С помощта на малко , че е малко по- малък диаметър от резбованите Телата на винтовете гипсокартон , пробият на борда при всеки знак . Поставете поставката на стената , така че дупките за винтове за монтаж са подравнени с марка , посочвайки позициите на шипове в стената. Използвайте ниво на дърводелец да се гарантира, багажник е ниво.

5

Screw багажник до стената и шпилки с помощта на бормашина и шофиране малко. Дръж метлата и парцала върху колчетата вибрационни . Добавяне на L -образна кука винт да се мотае една лопата или размахване метла.

DIY : Блатните охладители

блатата охладители, познати също като изпарители, понижаване на температурата в малка област от колкото 10 до 20 градуса. Охладители блатата работят най-добре в горещи и сухи райони. Охладители от бла

Περισσότερα >
История на платнени носилки

Въпреки че първите патенти за ремъци носилки , известни също като ремъци цедки , не се появяват в Съединените щати до 1950 г. стандартната двойно коляно ремъци носилката е била използвана в продължени

Περισσότερα >