DIY Tool кабинета

Дръж си инструменти спретнато организирани в шкаф инструмент. Вместо да купувате шкаф инструмент , можете да направите своя собствена , като направи-си -сам дървообработване проект. Важно е да се пазят Вашия семинар, организиран за удобство и безопасност. Шкафът за инструмент се състои от правоъгълна монтаж с рафтове и врата . Peg плоскости на вратата ще си по-малки ръчни инструменти , организирани и в рамките на хотела. Направете кабинета от мебели клас шперплат, така че тя ще бъде траен и атрактивен парче на мебели за вашия магазин . Нещата ще трябва
2 шперплатови плоскости , 3/4-by-23 1/4-by-46 1/2-inch ( страни )
две шперплатови плоскости , 3/4-by-24-by -24 -инчов ( горе /долу )
Pan - главата винтове за дърво
Screw пистолет
шперплат панел , 3/4-by-22 1/2-by-23 1/4-inch ( рафт )
шперплат панел , 3/4-by-24-by-46 1/2-inch (назад )
шперплат панел , 3/4-by-24-by-48-inch ( врата )
две панти, с винтове
Utility дръжката на вратата , с винтове
два колче плоскости , 18- от -18- инчов , с винтове
Peg борда куки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Поставете два 3/4-by-23 1/4-by-46 1/2-inch шперплат панели успоредно един до друг върху работна повърхност с 3/4-by-46 1 /2 - инчов плосък ръбове почивка . Това са стените на кабинета на инструмента.

2

Позиция една 3/4-by-24-by-24-inch шперплат панел върху всяка 3/4-by-23 1/4-inch край на страните да формират правоъгълна кутия assembly.These са горните и долните панели .


3

карам пан- главата винтове за дърво чрез горните и долните панели в 3/4-by- 23 1/4-inch краища на страните на всеки 4 до 6 инча с помощта на винт пистолет за закрепване на събранието заедно .

4

Плъзнете 3/4-by-22 1/2-by- 23 1/4-inch панел между двете страни в центъра на тяхната дължина. Това е рафта . The 3/4-by-23 1/4-inch ръб трябва да бъде срещу работната повърхност. Карам пан- главата винтове за дърво през страните в 3/4-by-22 1/2-inch ръбовете на рафта на всеки 4 до 6 инча.

5

Поставете 3/4-by -24 - от -46 1/2-inch панел плосък над горните краища на събранието . На 3/4-by-24-inch краищата трябва да почиват изравнени между горните и долните панели . На 46 1/2-inch страничните ръбове трябва да са годни вълни между страничните панели.

6

Карам пан- главата винтове за дърво чрез отстрани , отгоре и отдолу панел в краищата на задния панел на всеки 4 до 6инча за осигуряване на гърба на Асамблеята. Застанете в изправено положение, събранието .

7

Поставете 3/4-by-24-by-48-inch легне на работна повърхност . Това е панел на вратата. Поставете пантите в 6 сантиметра от горния и долния край на един 48 - инчов ръб. Карам винтовете, които са били включени с пантите през монтажните отвори в панела на вратата с винт пистолет.

8

Задръжте вратата панел над входната откриването на шкафа . Изравнете ръбовете и задръжте пантите на място срещу ръба на събранието. Карам винтовете, които са били включени с пантите през монтажните отвори в страната на кабинет с винт пистолет.

9

Поставете дръжката на полезност врата на външния ръб на вратата противоположната страна на пантите . Монтирайте го до вратата , с помощта на винт пистолет за шофиране винтовете, които са били включени с дръжката през отворите на дръжката и в панела на вратата.

10

Отвори вратата и поставете два колче плоскости в центъра на ширината на панела на вратата . Карам включените винтове през монтажните отвори в панела на вратата , за да ги осигури в желаната позиция на вратата . Дръж борда на куките клиновете върху колче борда в желаната конфигурация за вашите инструменти.

Как да инсталирате Maytag Repair Part 12001348

част Номерът на ремонт 12001348 е комплект бобина за използване с Maytag и други марки сушилни газове. Намотките са част от възела на газ запалване. Ако намотките са дефектни или повредени , газ сушил

Περισσότερα >
Домашно Подплънки Таблата

Това е изключително лесно да се направи подплатени таблата само с едно парче шперплат , някои тапицерия пяна и вашият избор на плат. Това само ще ви отнеме около един час, за да се изгради и ще даде н

Περισσότερα >