Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Resurfacing един тиган с незалепващо покритие

Non - стик тигани са почти навсякъде в дома кухни , тъй като дават възможност храната да бъде приготвена с малко допълнително масло или мазнина . Този тип съдове за готвене е покрита с трайни незалепващо повърхност; с течение на времето , обаче , повърхността може да избледнее . Вместо за закупуване на нова и скъпа тиган с незалепващо покритие , помислете за това появяване с незалепващо ремонт повърхност спрей, който можете да намерите в повечето магазини за кухня доставки . Нещата ще трябва
Dish препарат
Оцет
Незалепваща ремонт повърхност спрей MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измийте си тиган обилно с топла вода и ястие детергент .

2

Напълнете тенджерата с вода и една супена лъжица оцет. Сложете тиган на котлона и се оставя да ври в продължение на най -малко пет минути. Това ще премахне всяко масло и остатъци от храна , които все още се придържат към тигана.


3

Измийте тенджерата отново с вода и почистващ препарат ястие . Избършете тиган със суха кърпа.

4

Спрей тенджерата със слой от незалепваща повърхност ремонт спрей. Оставете тенджерата да изсъхне в продължение на най -малко един час . В същото време, предварително отопление на фурната до 500 градуса по Фаренхайт.

5

Махнете пластмасовата дръжка от тигана ви , ако има такъв, или в противен случай проверете дали вашата чиния е фурна - безопасно . Поставете тигана във фурната и печете в продължение на 45 минути. Извадете тавата от фурната и го оставете да се охлади до стайна температура.

6

Измийте тенджерата обилно с вода и почистващ препарат ястие отново преди да го използвате .


<Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019017118.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.