Направи си сам Чекмедже разделители за чорапи

Както можете да си проправите път през сутрешното си рутина, чекмеджето на чорап може да бъде източник на неочакван стрес. A чекмедже чорап се пълнени до ръба с разхвърлян дъга на рокля чорапи , спортни чорапи и чорапогащи. Тя избухва в дезорганизация като чорапи трябва да бъдат разпръснати от чекмеджето , за да намерите подходящата двойка. Ръководителят на разстояние проблеми с намирането на правилните чорапи , чрез изграждане и използване на разделител за чорапите си , които може да се изгради с Repurposing картонена опаковка, които иначе бихте изхвърлим. Нещата ще трябва
Ролетка
Pencil
Butcher хартия
картон опаковане на различни дължини и ширини е. Остри ножици
Wide ролка самозалепваща лента
спрей лепило (по желание )
декоративна хартия или рафт лайнер (по желание )
спрей боя ( по желание)
полиуретан уплътнение спрей (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Измерете дълбочината , ширината и дължината на чекмеджето си . Имайте предвид, тези измервания .

2

Stand всички кутии на работното си място. Отрежете върховете на кутии , така че височината им съвпада с измерването на чекмедже дълбочина сте взели . Измерете общата площ на дъното на кутиите , и се уверете, че тя съвпада с района на чекмеджето , което е най- ширина измерване умножена по измерването на дължина.


3

Използването ширина чекмеджето на и измерването на дължината , се направи макет на чекмеджето върху голяма част от касапин хартия. Стойка кутии над хартията и да играе на тяхното подреждане , докато не намерите този, който е едновременно визуално приятен и организира вашите чорапи в полезен начин ; т.е. : всички рокля чорапи в същия раздел , всички бели спортни чорапи в друг раздел . Използвайте ножици за рязане на кутиите .

4

Опаковайте кутиите заедно в подреждането сте избрали. Вилични с тиксо върху ръбовете на кутии, където те Butt изправят един срещу друг. След като са свързани всички ръбове , предаде кутии и тичам дължини на лента по протежение на долната част на полета, за да ги свържете и тук. Обръщане към съответните полета , сега е конструирана делител , обратно към дъното .

5

Покрийте вътрешността на секциите и всички видими ръбове на вашия DIY разделител със спрей лепило и поставете цветна декоративна хартия или рафт лайнер . Вие също може да спрей боя делител или да го украсят в произволен брой други начини. Винаги запечата работата си с полиуретан , ако сте загрижени за боя прехвърлите на вашите чорапи. Оставя се лепило или боя, за да изсъхне напълно, преди да продължите.

6

Извадете чекмеджето си , като го повдигнете леко , докато го издърпайте далеч от неговата кухина . Поставете си чорап делител в чекмеджето . Завършване на процеса по организиране на вашите чорапи в съответните разделители и връщане чекмеджето си на тоалетката .

Как да премахнете Agitator Съединителят на GE WWA6600SBLWW

The GE WWA6600SBLWW е отгоре- натоварване автоматична перална машина , произведен за жилищни нужди . Съединителят бъркалка е частта, която свързва бъркалка основата към дъното на ваната за миене . Ако

Περισσότερα >
Как да French снопче

Дайте един стар гараж продажба или бълха пазар стол с елегантен външен вид, като го претапициране с помощта на френски метод снопче . French тъфтинг често се прави от вътрешната - облегалката на стола

Περισσότερα >