Как да се изгради за съхранение Рафтове на Етаж Еднопосочни

Етаж греди в мазета са идеални за добавяне на допълнително място за съхранение. Можете да изгради рафтове между гредите на пода, за да съхранявате кутии боя , инструменти, сезонни декорации или нещо друго . Етаж греди са разположени шестнадесет инча един от друг в центъра , така че те може да побере един разумен размер на обектите за съхранение. Тези рафтове са удобни , защото няма да се налага да се навеждате надолу, за да търсят неща, или да постави нещата далеч . Освен това можете да освободите ценно подово пространство . Нещата ще трябва
две шперплатови плоскости , 3/4-by-14 1/2-by-18-inch
2 шперплатови плоскости , 3/4-by-22 1/2-by-18- инчов
2 - инчови винтове палубата
Screw пистолет
шперплат панел , 3/4-by-12 1/2-by-18-inch
шперплат панел , 3/4-by-24- от -14 1/2-inch MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Поставете 3/4-by-14 1/2-by-18-inch шперплатови плоскости , успоредна на всеки друг на работна повърхност . Space тях 22 1/2 инча един от друг от вътрешните ръбове . Това са горните и долните панели на стелажа .

2

Поставете 3/4-by-22 1/2-by-18-inch шперплатови плоскости между краищата на горната и долната част панели, за да образуват монтаж правоъгълна кутия . Това са двете страни на стелажа . Карам винтове палубата, през горните и долните панели в краищата на стелажа страни на всеки две инча с помощта на винт пистолет.


3

Center на 3/4-by-12 1/2 - от - 18 -инчов панел между страните . Това е център шелф на стелажа . Карам палуби винтове през страните в краищата на център рафта на всеки 2 инча.

4

Поставете 3/4-by-24-by-14 1/2-inch шперплат панел над събранието . Това е на гърба на стелажа . Ръбовете трябва да бъдат изравнени с ръбовете на събранието. Карам винтове палубата, през гърба в краищата на стените, горната и долната част и срок за завършване на монтажа . Space винтовете на всеки 2 до 4 инча.

5

Задръжте стелажа между две подови греди в желаното място за рафтовете. В горната част на стелажа трябва да бъде изравнена с дъното на настилката над греди . Има още един човек държи сглобяването на място, докато шофирате винтове палубата, през вътрешната страна на стените шелф в страните на подовите греди за монтиране на стелажа за греди . Space винтовете на всеки 2 инча.

Как да знам , ако дренажна помпа GE е счупен

Канализационни помпи са специфични за двете съдомиялни машини на General Electric и пералните машини . Между двете уреди , компанията е произвела няколко модела . Канализационни помпи служат на основн

Περισσότερα >
Как да се изгради една пейка Toy

Потърсете в интернет и ще намерите много планове за вземане на детски играчки пейки и кутии за играчки . Проблемът с повечето от тези проекти е, че трябва да бъде дърводелец да ги изгради . Този проек

Περισσότερα >