Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Mission Impossible : . Недостигът на апартамент Storage

Не е работа на двора , да се заключва навън не е огромни ремонти , ламперии и ВиК не идват с цена етикет
Но апартамент живота не е без своите недостатъци - особено когато става дума за пространство. е. орляк на помещения и достатъчно място за голям скрин или бюро , които са част от плана етаж на къща са отсъства в един апартамент . Но е възможно да се отклони съхранявате вашите неща , без загуба на равновесие върху него или блъскане разхвърлян пилоти в килер коридор. Професионални организаторите предлагат някои идеи, които ще ви помогнат да се справят с недостига на съхранение апартамент.
Направете Landing Space
рафтове , стенни куки и организатори на вратите може да помогне на един претъпкан апартамент има място за кацане . (снимка : ULTRA F /Photodisc /Getty Images) Много апартаменти в големите градове не разполагат с фоайе или просторна входа , която ви позволява да се мотае едно кътче палтото си , остави ключовете си , или да се откаже списанията и сметките просто качват от пощенската кутия , както е веднага след като се прибере вкъщи . Често това води до купища случайни предмети оставени на пода , върху кухненския плот или всяко място, което се случва да бъде наблизо.
Справянето с този често срещан проблем е добра първа стъпка към де- задръстват и намирането на допълнително място за съхранение в малко пространство , казва Джанин Sarna -Джоунс , член на Националната асоциация на професионалните Организатори и основател на базираната в Ню Йорк Организирайте Me .
" Най-често, това, което хората се борят с е намирането на място за кацане , където да поставите нещата , когато се приберат у дома и къде да ги вземете , когато те напускат ", каза Sarna - Jones . " Имат ли място в близост до вратата , където можете да пуснете вашата чанта , ключове или по пощата имаш долу. "
Ако имате килер наблизо, от вътрешната страна на вратата на гардероба е неизползван ресурс . A разнообразие от висящи организаторите може лесно да се превърне тази врата се поставя във вертикално съхранение, която може да приюти слънцезащитен крем и плажни играчки за децата през лятото и ръкавици, шапки и шалове през зимата , Sarna - Jones подсказва .
Поставяне куки в близост до входната врата дава на всеки място на спретнато мотае палта и якета и спестява ценно пространство килер . Имат по-нисък ред за децата и по-висок един за възрастни. Sarna - Jones също обича определяне на зона за обувки , където обувки може да се остави и достъпни лесно . Ако не ви харесва обувките си на показ , за закупуване на кофи или малки шкафове .
Добавяне на рафт , който може да побере пощата просто вдигна и място писма , които трябва да бъдат изпратени по пощата на следващия път, когато изляза . Използвайте малка кука за вашите ключове, шал , "и всички тези вземете и потегляне позиции ", каза Sarna - Jones . Е. лесно съхранение Идеи

Решаване на недостиг дилемата за съхранение апартамент не разполага с да отнема много време . Moxie Girl Битови асистенти основател Аманда Томас предлага тези бързи и лесни идеи, за да им помогне да намерят място и ясно елементарно

Отърви се от неща : . Преминете през вашите неща и хвърля всичко, което не ви изглежда познат или не можеш спомням си , използвайки . " Един човек може да устои да се отървете от половината от имуществото си и всъщност не виждам разлика в живота си. "

Погледни нагоре : Там обикновено е добра сума на неизползвано пространство в горната част на килери и шкафове или надземни зони в гаража. Ако има един рафт , използвайте го . Ако не, помислете за добавяне на едно

подъл съхранение : . Потърсете Табуретки и пейки с вградена памет. Много стилове са го направили добре , никой няма да знае , че списание купчина или запис на колекция се крие вътре. Под леглото също е добър източник на пространство за съхранение

HOMEBOUND : . Не се поддавайте на изкушението да хвърля разписки , каталози или резервни батерии в различни места из апартамента . Всеки елемент, който притежавате трябва да има едно място, където може да се намери, когато е необходимо, и се връща , когато не се използва. " Ако това не стане имам дом и не можете да намерите един за него , шансовете са, че наистина не се нуждаят от нея . "
Мислят извън кутията
Ако не можете да мислите за последен път ви готви в кухнята си , той помисли за алтернативно пространство. (снимка : Jupiterimages /Photos.com /Getty Images) A кухня не е само за тенджери и тигани. В Ню Йорк , например, някои апартамент обитатели , които не мога да си спомня последния път, когато те се обърнаха на тяхната фурна използват кухнята, за да съхранявате дрехи, които не се вписват в тяхната собствена спалня.
"Става въпрос за създаването на дом, който е подходящ за нещо . Вие не трябва да се използва пространството като архитект предназначена , " каза Sarna - Jones .
Гледайки обзавеждане извън типичната функция те са били предназначени да изпълняват също помага . Penny Гимбъл , член НАПС и Scottsdale - базирани дизайнер и организатор за Синди Closets , получава двойно мито от картотеки чрез използването им като крайни маси или нощни шкафчета . Е. " Просто сложете хубава кърпа или плат върху тях. Две врати файлови шкафове са перфектни за това ", каза тя.
Магазини Sarna - Джоунс бутилирана вода и други предмети, които тя използва често в лавица тя поставя в зала килер . Тя поставя преносими рафтове обикновено се използват , за да се максимизира кухненски шкаф за съхранение в помещения и складове офис консумативи за тях.
" Вие не трябва да се подаде в картотека , " , каза тя. " Можете да използвате багажник списание да подаде неща. Вие не трябва да бъде ясна. "
Space - Повишаване Tools
Точно като гардероба в близост до входната врата , поставени на другите врати в апартамента си , за да работят с висящи организаторите .
Използвайте по-на врати обувки организаторите зад вратата на спалнята си да съхраняват принадлежности или близки или консумативи, магазин за почистване зад врата близо до пералнята и сушилнята , казва Аманда Томас , основател на Moxie Girl Домашни помощници, организационен и фирма за почистване във Финикс .
Използвайте други организатори за съхранение да се възползват максимално от килери , шкафове и празните пространства в целия си апартамент. Дрешник рафтове са удобни за съхраняване на чорапи , бельо и спално облекло .
" Често, спални в апартамента не разполагат с достатъчно място за скрин , така че това ще ви даде място в гардероба за тези малки неща ", каза Томас. е. В кухнята, Thomas предлага малки ролетни Проходилки допълнително място за съхранение . Ако сте избрали един с телена рамка , купете малки метални кукички, които ви позволяват да се мотае си тенджери и тигани на разстояние от стените .
За банята , използвайте кошници за провеждане тоалетни принадлежности, грим и други нужди и да ги съхранява в кабинета на стената или шкафа под мивката .
" Извадете си " ежедневно неща "кошница , когато е време да се приготви. Всички други неща, може да се съхранява в тематични кошници , твърде : вечер грим, вечер косата, специални инструменти повод за коса, " каза Томас
Грим за несъществуваща бельо килер с големи кутии за съхранение по - на - леглото , че може лесно да се търкалят . , когато ви се наложи да промените вашите листове или кърпи , Томас съветва . е. какво да не правим
Тези кошници , че крещят организация може действително да бъде капани. (снимка : Photos.com /PhotoObjects.net /Getty Images) Има безброй възможности, когато става въпрос за полезни инструменти , които обещават да бъде отговорът на всяка криза съхранение, без значение колко малки или трудно пространството.
Но въвличане в от цветни щайги , взаимносвързани пластмасови кубчета и сладки - но - селски сламени кошници , без определяне на това, че изобилието на организаторите ще трябва да се проведе обща капан, който може да бъде повече от една караница , отколкото помощ , особено ако нищо не става.
" Хората казват , " Ако си купя тази кошница , това ще ми организира . " Аз казвам :" Не, това няма ", казва Sarna - Jones . " Тези неща не ги прави организираната , но какво се случва чрез своите неща и да разберете това, което те се нуждаят. "
Гимбъл препоръчва разделяне на позициите, които да се съхраняват на купчини и след това търсите устройство за съхранение, които те ще се впишат , преди да правите покупки . е. Събиране на кутии за съхранение дълго, преди да сте готови да започнете съхраняване на неща в тях е погрешна стъпка , която води до допълнително елементарно , казва Томас. Не измерване преди да купите кошчета за съхранение е друга грешка .
"Нищо не е по-лошо , отколкото като претъпкан кутии, които не се вписват в своето пространство за съхранение ", каза тя.
Често елементарно може да получи толкова огромна, че той обезкуражава дори най-енергичните намерения за почистване , сортиране и организиране . Sarna - Jones предполага parceling от работата със стъпка 15 минути с помощта на кухненски таймер вместо принуждавайки себе си , за да довърши работата си.
" Просто го направи в продължение на 15 минути. Ако искате да продължавай , продължавай ", каза тя.
И разбира се, има някои, които просто не може да се използва, за да види празен хол ъгъл или изчистени кухненската маса , след като организирането е направено и всичко е бил съхраняван далеч . Не се поддавайте на изкушението да запълни вакантно място .
" Някои хора питат: " Какво ми е сложил там ? " Аз казвам , " Какво ще кажете за нищо? ' ", каза Sarna - Jones . " Да се ​​съхранява само това, което имате нужда от достъпна. "

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019017036.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.