Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Как да почистите Jardine люлеещи се столове

< P> Жарден Предприятия произвежда мебели за двете бебета и възрастни и включва люлеещи се столове в своя избор . Столовете обикновено имат възглавници , както на седалката и подкрепата за осигуряване на уплътнение и ги правят по-удобно. Възглавниците се нуждаят от допълнително почистване , ако нещо стане разлята върху тях. Редовно почиствайте Jardine люлеещ се стол , за да го поддържа и търси най-добрите .
Което ви е нужно
мокър парцал
Wood -чист
гумени ръкавици
Вода кофа
Soft скраб четка < Бразилски> Towel

Tarp
White оцет
спрей бутилка
Абсорбираща кърпа
Спондж
сешоар

Инструкции
1 < р > Извадете възглавници от люлеещия се стол , така че да имат по-лесен достъп до всичко, дървото на рамката.

2 < р > Избършете стола с влажна кърпа , за да премахнете прах , мръсотия и отломки. Прекалено много вода може да повреди дървесина, но влажна кърпа няма да е достатъчно влажна , за да стартирате този риск. Световния съюз 3 < р > Сложи стола на бреза да предотвратите появата на сапун или вода на пода . Смесете дърво за почистване с вода, в съответствие с инструкциите на чистене и след това се прилага за почистване на стола с мека четка за скраб за отстраняване на всякакви трудни петна. Да се ​​носят гумени ръкавици, за да се предотврати излагането на кожата. Подсушете стола внимателно с кърпа, за да отстраните излишната влага. Избягвайте използването на по-трудно четка, която могат да надраскат дърво.

4 < р > Отнасяйте петна по възглавниците , като ги пръскате с половин и половин разтвор от топла вода и бял оцет от спрей бутилка . Белият оцет е много ефективен естествен почистващ препарат , който ще премахне голям брой петна. Оставете сместа от оцет да седне на петната за една минута и след това попийте с абсорбиращ кърпа.

5 < P> Извадете капаците от стола възглавниците ако инструкциите Jardine тях твърдят, като се пере . Измийте възглавница покрива с редовните си пране. Спазвайте всички специални инструкции на таговете .

6 < P> Смесете няколко капки от прах за пране с топла вода и я прилага към възглавниците с гъба . Изливането на прах за пране с чиста влажна гъба. Използвайте сешоар за възглавниците , след като приключите с тях, измиване , за да се влага и да се предотврати развитието на плесени . Сешоара не ще бъде толкова тежки за възглавница материал, сушилня за дрехи може да бъде.

7 < р > Сложи завивките обратно на възглавниците и да възглавниците обратно на люлеещ се стол рамката.
Световния съюз
От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130826.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.