Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Как да почистите Rust Off на Chrome маса

< р > Chrome е лъскав метал често се срещат в велосипеди и части за автомобили , както и мебели. С течение на времето , хром на мебели може да се превърне ръждясала , дори ако го държи на закрито. Премахване на ръжда от маса хром е прост процес , но изисква време, прекарано почистване и полиране на парче. Почистете маса хром редовно след това , за да избегнете евентуално бъдещо образуване на ръжда .
Което ви е нужно
влажна кърпа
кърпа
Свръхфина стоманена вълна сапун тампон

Chrome Полски
Cotton T -shirt

Инструкции
1 < р > Избършете таблицата надолу с влажна кърпа, за да премахнете прах и мръсотия от повърхността. Подсушете масата с чиста кърпа.

2 < р > Натиснете фин стоманена вълна сапун тампон в ръждясала района и разтривайте в нежни, кръгообразни движения. Продължете почистването на ръждясала част на масата със стоманена вълна , докато ръждата е отишъл. Повторете за всяка ръждясала площ на масата. Световния съюз 3 < р > Избършете масата отново с влажна кърпа, за да изплакнете частици ръжда и сапунена остатък от стоманена вълна сапун тампон .
< Бразилски> 4 < р > Изстискайте количество хром Полски стотинка размер на една стара памучна риза чай . Buff лака в областта на таблицата, която се изтъркват с стоманена вълна . Това ще премахне всякакви драскотини в хром , оставен от стоманена вълна . Изплакнете района , както е указано на полския пакет .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130821.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.