Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Какво Ако Waterbed тече

?

Водни легла са разработени в края на 1960 и бързо става част от контракултурата . Тъй като все повече хора осъзнаха предимствата на спането по вода , те постепенно се премества в по-голяма приемливост от водещите мебелни магазини и семейства. Един фактор, който трябва да бъде преодолян е склонността на пластмасата да стане чуплива и да изтече . Това до голяма степен е фиксирана, но течове все още понякога се случват . Всеки водно легло собственик трябва да има комплект за ремонт на водно легло закътано в едно чекмедже .
Превантивни грижи
< р > Избягвайте всякакви предмети падат върху непокрита водно легло . Никога не позволявайте на нокти котка да бъдат в една и съща стая с непокрита водно легло . Грижа за ръце и стригане , Боби игли и други плоски предмети с остри ръбове и точки често се срещат в спалните и те могат да се подхлъзнат надолу между водното легло матрак и подложка за безопасност. Проверете леглото на всеки няколко седмици, за да се гарантира, че нищо не е хванат , че може да мушкам или да доведе до дупка. Световния съюз откриването на течове
< р > Доста често начинът матрак теч е открита е, когато полагаме на леглото и забележите, че краищата на капака са влажни . Слезте от матрака веднага , тъй като тялото ви тегло е бутане дори повече вода от теча. Отстранете покритието на матрака , така че можете да търсите за теча. Ако водата се намира само в една област, търсенето е по-лесно , но ако теча е в ход за известно време водата може да са пътували разстояние от теча. Ако има вода в целия матрак ще трябва да го избършете с кърпи преди да търсите .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130818.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.