Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Може ли да се измиват Диван Възглавници в перални машини

?

Поддържане на дивана чист и изглежда добре може да бъде трудно , особено ако имате домашни любимци , деца или тромави гости. Най-добрият начин на действие е да се опитаме да се предотврати най-лошото от разливи и петна , като например обучение на кучето , за да спре на разстояние от дивана и като децата ядат храна някъде другаде . Когато дивана се нуждае от почистване , обаче , помислете за тези възможности.
Pillow Cover Fabric
< р > Първото съображение е дали тъканта на капака на възглавницата може да се мие . Виж, ако можете да намерите на етикет върху една от възглавниците . Трябва да знаете , че съдържанието на плата. Ако платът е лен, коприна , вълна или 100 процента памук, трябва да вземете капаците на химическо чистене . Ако капаците имат високо съдържание на синтетични влакна, като полиестер или найлон, те вероятно са се пере . Бъдете сигурни чек за трайност на цветовете чрез намокряне на скрито място на капака и виждам , ако цветни тече . Световния съюз Removable Калъфи

Ако кориците възглавници могат да се перат и подвижни , а след това да ги премахнете , затворете циповете , и се измива в предния водещ перална машина с помощта на препарат за деликатни тъкани . Може да се наложи да отида до пералнята , в зависимост от това какъв вид перална машина , която имате. В смесителя в топ -разтоварна перална машина е трудно на тъкани , така че да се избегне този вид машина. Ако капаците не са подвижни , можете да вземете един шев за отстраняване на възглавницата и после шият възглавницата обратно в капака по-късно. Можете също така да се измие възглавницата с капака .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130815.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.