Как да Thin Neatsfoot Oil

Pure neatsfoot масло се прави от едър рогат добитък костния мозък и има жълто, мастна консистенция. Това масло се използва за блясък , омекотяват , лак и запазване на кожа. Можете също така да намерите petroleum- или силиконова основа neatsfoot масло, но този вид на петрола ще съборят кожени влакна и всеки шев . Вие не искате да добавите нещо чисто neatsfoot масло за разреждане , че тъй като това масло вече има тънка консистенция. Вие искате да тънък маслото чрез прилагане . Ако не го направите , може по невнимание се прилага твърде много масло наведнъж, запушване на порите на вашата кожа и което го прави мазен .
Което ви е нужно
Гъба
Water
Bucket
глицерин сапун

Микровълнова - безопасно чаша
Thick - настръхна четка, памук или чист washrag
кожа Климатик

Инструкции
1

Определете вашата кожа елемент в слънце. Това прави материала по-лесно да се работи с и ще позволи на маслото да се накисва в по-добро .

2

Почиствайте кожата с гъба и топла вода. Гъбата трябва да е влажна , не капе . Световния съюз 3

Почистете кожата с малко количество глицерин сапун и вода на вашия гъба. Изплаква се и се изтръгне гъбата редовно в кофа с топла вода.

4

Изсипете малко до средно количество чист neatsfoot масло в микровълновата чаша. Винаги можете да налее още в него, ако е необходимо. Затопля чашата и маслото в микровълнова фурна в продължение на няколко секунди. Това ще помогне да се накисва в кожата по-добре.

5

Потопете дебел - настръхна четка, памук или чист washrag в чашата на масло. Нанесете тънък слой от маслото върху кожата. Оставете маслото да попие в кожата между слоевете . Вие ще искате да се прилага три или така палта.

6

Избършете излишния петрол извън кожата с чиста , суха washrag . Следвайте омазняване с кожен балсам .

Кога да Сменете Roof огнища техника

Решението да замени основен уред у дома никога не е лесен да се направи. Major подмяна уред може да бъде скъпо и отнема много време начинание да предприемат. Проблемът се усложнява допълнително с сист

Περισσότερα >
Как да се оцвети с Vanity

Оцветяване суетата ти помага изведат естествения цвят на дървото. Процесът на оцветяване суета е учудващо проста, както и материалите , които ще трябва да бъдат лесно намерени и закупени на хардуер ма

Περισσότερα >