Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Как да инсталирате 3M Film

3M филми са предназначени за намаляване на количеството топлина , или студен въздух да избяга къща по време на зимните или летните месеци , което прави къщата -висока енергийна ефективност . Филмът може да бъде бистър или леко оцветен . 3M настоятелно препоръчва професионален завършите инсталацията филм , за да получите най-доброто от продукта. Ако решите да инсталирате 3M снимат себе си , уверете се, да се подготвите добре предварително и са в състояние да получи подходящите инструменти за работата неща.
Ви е нужно
хавлиени кърпи или покривки
Dish сапун <Бразилски > Water
Razor стъргалка

Гумен
Sharp нож
Blade или изрязване инструмент

Инструкции
1

Поставете стари кърпи или покривки близо до прозорците , където инсталирате филма 3М.

2 < р > Измийте прозорците и рамката на прозореца с мек разтвор на сапун ястие и вода, за да се премахнат всички следи от прах и мръсотия . Използвайте бръснач стъргалка за почистване на краищата под рамката. Dry напълно с чиста кърпа . Световния съюз 3 < р > Отстрани освобождаващата подложка , която се прилага върху лепилото на филма 3M , за да го предпази от прах. Започнете прилагането на филма, за да прозорците плавно в една стъпка , така че да не се образуват бръчки и линии. Работа в малки секции, ако е необходимо, за да се гарантира гладкото прилагане.

4 < р > Използвайте гумен , която работи като малък трудно въже, за изглаждане на филма в целия прозорец. Действието изглаждане на чистачка също премахва излишната вода, която може да присъства в рамките на филма.

5 < P> Trim излишък филм от страните в близост до рамката, за да се поберат на стъклото. Нарежете на един гладко заточено линия за предотвратяване на дрипави ръбове, които биха могли да бъдат в ущърб на ефективността на филма в съответствие топъл или студен въздух вътре в къщата . Използвайте чистачка отново, за да се премахнат всички следи от излишната вода , така че филмът може да се излекува по-бързо и да останат остана на стъклото на прозорец. Втвърдяване позволява филмът да стане гладка и прозрачна вместо да се яви изкривен и шампанско .

6 < P> Запечатайте ръбовете на инсталираната филма с помощта на кърпа увита над подстригване инструмент или нож . Това ще попречи на отломки от все по филма и намаляване на нейната ефективност .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130804.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.