Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Разлики между Firm & усилвател ; Меки Матраци

< P> В стремежа ни да се наслаждават на нашите благородни часа сън всяка нощ , ние търсим идеалната матрака. Някои се насладите твърда подкрепа , докато други искат да потъне дълбоко в мека pillowtop докато те се изравнят техните " zzzs . " Независимо от начина, по който предпочитат да се удари в сеното , че е важно да се знаят основните разлики между фирмата и меки матраци на разположение днес.
Coil Count
< р > Според някои легла индустрията експерти , бобината да разчита на един матрак е да стане по-малко значителен брой да знаете, когато купувате матрак. По същество , качеството на матрак вече не може да се определи само от броя на бобини. С това каза , най-меките матраци съдържат около 250 намотки , както и устойчивите съдържа до 1000 намотки в зависимост от размера на матрака .

Ако имате лош обратно или да стане прегряване през нощта , твърдо матрак ще бъде идеален . Твърдостта ще се противопоставим на СГХГ , подобряване на лумбалната опора и намаляване на количеството материал, който влиза в контакт с кожата си - като за охладител сън. От друга страна, ако имате нужда да се чувствате сякаш сте лежи върху слой от пера , за да заспи , мек матрак ще ви костюм добре. Световния съюз Pillowtops
< P> Ако търсите за създаване на " мека фактор " на вашия матрак , получаване на матрак с pillowtop ще бъде най-добрият залог. The pillowtop добавя слой от пяна между матрака и си листа , която осигурява по- еластична .
< P> Много хора купуват твърд матрак и добавяне на pillowtop на върха , за да се смекчи усещането на матрака , като се поддържа добра подкрепа . Тази комбинация от твърдата подкрепа с добавена подложка може да бъде полезна за хората с гръб заболявания. Все пак, ако искате да спестите малко пари, просто купуват средно твърдост матрак и се откажат от pillowtop напълно.
< P> Важно е да се отбележи, че pillowtops идват в различен брой нишки , като листа. Купете брой 250 конец ако пълнежът е всичко, което се грижи за . Ако искате копринена мекота , както и, купи с брой 800 конец.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130801.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.