Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Как да получите Smoke Мирис Out на Sofa

Ако позволите на хората да пушат в дома , тя ще се натрупват застоял дим миризма. Миризмата може да се задържи за дълъг период от време, особено , когато къщата е затворена в и получава малко вентилация. Съхранявайте на дивана и други тапицирани парчета мебели миришещи пресни безопасно премахване на миризмата на дим , без да вредят на дивана. Използване на безопасни съставки ще отнеме опушен вонята , докато е леко на вашите мебели .
Което ви е нужно
сода за печене
Прахосмукачка
White оцет

спрей бутилка
парочистачка
решение Steam почистване

Инструкции
1 < р > Поръсете сода върху целия дивана , включително възглавници . Нека содата стои на дивана за една нощ, след това вакуум. Сода бикарбонат работи добре като дезодориращ агент, който дърпа миризмата на дим от дивана , заедно с всеки друг вид миризма. Той също така работи добре на килими и тапицерии други повърхности в дома .

2 < р > Напълнете спрей бутилка с бял оцет. Белият оцет е естествен дезодорант и може да бъде замъглен над мебелите като освежаващ спрей. Ще има лека миризма на оцет , докато миризмата изчезва , но това ще се премахне неприятната миризма на застоял дим . Този продукт може да се използва като спрей за освежаване на въздуха плюс да се пръска върху килими и други тапицерия около дома. Световния съюз 3 < р > Steam - чиста дивана , ако дим миризма все още е налице. Добавя се вода и пара за почистване на част от оборудването , включете и търкайте през дивана. Почистете възглавниците , както и, и нека диван изсъхне на въздуха.

4 < р > Извикайте специалист, ако не можете да премахнете всички дим миризма на . А професионално почистване съоръжението има достъп до повече съоръжения , както и има опит в областта , които могат да ви помогнат с издърпване на дим миризма от дивана.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130800.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.