Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Do It Yourself Tub пребоядисване

С течение на времето , вани могат да започнат да се развие един мрачен поглед, който може да направи цялата си баня появи непривлекателна . Собствениците на жилища могат да харчат милиони , за да разполагат с вана професионално Подновиха . Въпреки това , като се използват само няколко неща, които могат лесно да бъдат закупени , можете да репаратура си вана себе си и да го търси почти чисто нов . Спестете си стотици или дори хиляди долари и трансформиране на външния вид на цялата си вана в процеса неща.
Ви е нужно
500 шкурка
Tape
Paper
Пистолет <Бразилски >
Primer
силикон
Маска
химически препарати

Инструкции
1 < р > Почистете цялата повърхност на ваната с помощта на химически препарати . Химическите почистващи препарати не само ще почисти и обезмаслете повърхността , но също така го подготвят за залепване на агент , който ще се прилага в по-късните етапи .

2 < р > Sand цялата повърхност на ваната , за да се премахне старата боя и филм. Изтрийте цялата ваната чисти с влажна кърпа и го оставете да изсъхне напълно. Световния съюз 3 < P> Покрийте канализация, кранчето и копчетата използвате хартия и тиксо , особено зоната за източване. Отстранете излишната лента.

4 < р > Спрей за залепване агент на повърхността на ваната. Започнете източване и продължете да се покрие цялата вана , използвайки дори назад и напред движение. Оставя се 20 минути за ваната , за да изсъхне напълно. Нанесете грунд върху цялата ваната и го оставете да изсъхне в продължение на 30 минути.

5 < P> Нанесете пребоядисване на боя с четка , като се използват къси удари назад и напред . Нанесете няколко леки палта и изчакайте пет минути между покрития за получаване на ваната полиран външен вид. Продължи прилагането палта до ваната е да ви хареса.

6 < р > Отстрани всички ленти и хартия от ваната. Силикон в ъглите на ваната в близост до стените , когато е пълен . Оставете два до три дни за покритието да изсъхне и се втвърди .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130790.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.