Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Как да стигнем Мастило Off кожен диван

< р > А кожен диван е не само аксесоар за вашия дом, а инвестиция . Кожени мебели не са евтини , така че искам да я държи в най-добрата възможна форма. За щастие , петната не трябва да се превърне в постоянна тела на вашия диван. Използвайте правилните продукти , за да се получи мастило от вашия кожен диван , за да се запази целостта на кожата в процеса.
Което ви е нужно
меки кърпи
кожа за почистване
спирт
<Бразилски > & frac14 ; чаша бял оцет
Bucket
Non - ацетон лакочистител

Инструкции
1 < р > Почистете засегнатата зона с мека кърпа и кожа за почистване . Следвайте инструкциите за използване на по-чисти кожа , тъй като това ще варира между продукти.

2 < р > Навлажнете чиста, мека кърпа със спирт . Внимателно разтривайте кърпа върху петното мастило , докато не повече мастило се прехвърля от кожа с кърпа. Нанесете повече алкохол и преминаване към чиста част от кърпата , тъй като се изпълва с мастило. Световния съюз 3 < р > Смесете 1 бр. на топла вода с & frac14 ; чаша бял оцет в една кофа . Навлажнете чиста кърпа със смес от оцет и избършете засегнатата област на дивана. Последващи действия във връзка с чиста кърпа, напоена с чиста вода , след това се изсушава кожата напълно.

4 < р > Навлажнете чиста кърпа с не- ацетон лакочистител , ако има следи от мастило остават на дивана . Внимателно почистете областта , докато изчезне мастилото. Изплакнете района с разтвор на оцет , а след това с обикновена вода . Подсушете дивана обилно с чиста, мека кърпа.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019130786.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.