Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Care Мебели >> Content

Как да пух на краищата на кожен диван

A нов кожен диван е напълно оформен и пълничка , но с течение на времето с износване, пяната , пера , надолу или fiberfill плънка компреси или уреди , оставяйки на дивана гледа малко неравномерно и плосък в петна . Често, диван възглавници са подвижни и ги fluffing е изключително лесно , но за да получите достъп до краищата на дивана е само малко по -сложни и изискват по- малко мускули. Нещата ще трябва
Seam Изкормвача или щапелни гребец
Broom справят
стик - на кука и контур крепежни елементи на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Move дивана от около четири метра от всякакви стени или други мебели. Застани зад дивана и внимателно издърпайте или бакшиш над него , за да си почине на гърба си .

2

Rip отворете долната окото на дивана във всеки край . Ако скоби държат мрежата в място , да ги извадя . Продължи да отворите плат един крак по протежение на предната и задната част , създавайки едно капаче или достъп до вътрешността на дивана. Ако сте рязане отворен тънката обвивка с шев Изкормвача , внимавайте да не се намали производството на кожи , и да направи прави сълзи за лекота на АПВ -късно.


3

Reach през един капак за вътрешността на дивана с гладка , заоблена метла дръжка, дървена лъжица или бейзболна бухалка . Smack края на дивана многократно навън с дървения инструмент достатъчно трудно да пух страна на стола , но не и да го повреди . Повторете процеса на fluffing чрез клапата на другия край .

4

Нанесете дължини на самозалепващи кука и клуп скрепителни елементи по протежение на скъсаните шевове на дивана и задкрилките , осигуряване на лесен достъп до долната за бъдещо fluffing . Обвивка на окото е обикновено в насипно състояние и трябва да бъде в състояние да тегли заедно достатъчно плат за да се припокрият и затегнете . Изправи се на дивана и го избута обратно на мястото си .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/furniture-care/1019016822.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.