Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Почистване на техника >> Content

Как да се чисти на каменина Pizza Stone

< P> Каменина пица камъни са отличен начин да не се правят само пица, но всяка храна с кора тесто - така. Въпреки това, камъкът пица не може да се почисти като обикновен пица тава . Тя трябва да се почисти със специална грижа , за да я държи опитен и способен да направи вкусни пици ястия за години напред .
Което ви е нужно
Water
Спондж

Scraper < Бразилски> Dish кърпа

Инструкции
1 < р > Оставете камък пица да се охлади напълно, преди да го почистите. Камък пица ще задържа топлината по-дълго от нормалното пица тава и ще отнеме повече време , за да се охлади. Дайте го най-малко един час, за да се охлади , преди да започнете процеса на почистване

2 < р > Използвайте предоставения стъргалката . - Много пица камъни идват с един - или пластмасова стъргалка , за да се отстранят всички парченца храна или изгорялата сирене. Отстранете колкото се много на храната , колкото можете , преди миене. Световния съюз 3 < р > Намокрете гъбата и избършете камъка с топла вода. Не използвайте сапун , като сапун може да проникне в порите на камъка и може да създаде сапунен вкус на храната, която се готви .

4 < р > Изплакнете камък пица под топла течаща вода , за да отстраните излишната храна че не излизам с гъбата .

5 < P> Подсушете камък пица внимателно с кърпа преди съхранение камъка пица във вашия кабинет .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1019130725.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.