Как да се чисти на KitchenAid Glass плот

Вашият KitchenAid стъклен плот вероятно получава много на износване и разкъсване чрез ежедневна употреба. Разливи , мазни пръски и преливащите саксии всички оставят лепкави остатъци . За щастие , вашият KitchenAid стъклен плот се почиства лесно с няколко общи предмети от бита и няколко специални инструменти. С малко очистване , ви плот ще бъде пенливо отново.
Което ви е нужно
Soap
Water
мека кърпа или гъба

хартиена кърпа
плот полиране крем <Бразилски> плот стъргалка

Инструкции
Малки разливи Храни и пръски
1

Изчакайте, докато печката е достатъчно хладен на допир , но все още е леко топла. Потопете гъба в смес от сапун и топла вода.

2

Scrub разлива , докато го отмива . Световния съюз 3

Подсушете върха печка добре. <Бразилски>

тъмно петна , Burnt -On храните Metal марки и драскотини
4

Изчакайте, докато печката е изстинал напълно. Почистете зоната с сапунена гъба, за да се премахнат в много храна , колкото е възможно .

5

Разтрийте петното или нулата използвайки полиране сметана и хартиена кърпа , докато тя изчезва .

6

полски целия котлон с полиране крема. Световния съюз Захар разливи
7

Изчакайте, докато печката е достатъчно хладен на допир , но все още топла. Използвайте плот стъргалка , за да изстържете внимателно разлива край плочата .

8

Нека печката се охлади напълно.

9

Polish целия плот , използвайки полиране сметана.
Световния съюз

Как да отстранявате Sears 7560111 Garbage Изхвърляне

боклук обезвреждането The Sears 7560111 е произведена от Кенмор и е предназначена за мелене на големи хранителни елементи и частици преди зачервяване отломките надолу изтичането на кухня . Докато обез

Περισσότερα >
Как да се изгради PVC Pipe Таблица

PVC тръба не прави за най-атрактивната таблицата , но това е лесно да се събере , евтин и издръжлив. A PVC маса е чудесно за използване на открито , полезност, и временно ползване , докато търсят нови

Περισσότερα >