Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Почистване на техника >> Content

Как да стигнем Smudge отпечатъци от неръждаема стомана Хладилници

< р > Докато уреди от неръждаема стомана придават на Вашата кухня остър и модерен външен вид , те никога не остане чиста за дълго. Отразяваща повърхност от неръждаема стомана показва всички несъвършенства като петна и пръстови отпечатъци . Това е почти невъзможно да се предотврати петна от появяване на повърхността на стомана , но можете да ги премахнете с общи домакински продукти да се запази повърхността лъскав и привлекателен . Почистване на неръждаема стомана хладилник редовно ще се гарантира , че уредът изглежда си най-добрият в продължение на много години.
Което ви е нужно
Mild течен сапун ястие
Bowl
Компреси
White оцет
Spray бутилка

кърпи
зеленчуци , бебе или зехтин
Club сода
хартиени кърпи
лимонов сок

Инструкции
1 < р > Отнасяйте Зацапване с 1 супена лъжица леко течен сапун ястие се комбинира с един литър топла вода в купа . Навлажнете кърпа в сапунена вода и избършете Зацапване в посока на зърното. Изплакнете повърхността с топла вода и подсушете с мека кърпа .

2 < р > Изсипете бял оцет в спрей бутилка и напръскайте хладилника. Избършете оцета върху неръждаема стомана, с мека и влажна кърпа в посока на зърното. Бял оцет не е необходимо да се изплаква . Подсушете повърхността с мека кърпа или кърпа , след като премахнете отпечатъци. Световния съюз 3 < р > Премахване на трудни петна от блестяща неръждаема стомана със зехтин , растителни или бебешко олио . Нанесете 1 чаена лъжичка масло върху мека кърпа и избършете по повърхността в посоката на зърното . Нанесете масло за кърпата , колкото е необходимо , докато не покрие цялата повърхност .

4 < р > Почистете повърхността на стомана хладилника неръждаема с клуб сода за отстраняване на петна и зацапвания . Навлажнете хартиени кърпи или кърпа с сода и го избършете над засегнатите райони . Изплакнете клуб сода извън хладилника и подсушете повърхността с мека кърпа, за да предотвратите образуването на водни знаци .

5 < р > Приложи чист лимонов сок с кърпа и го избършете над повърхността. Избършете лимонов сок през Зацапване и след това изплакнете областта с топла вода. Подсушете хладилника с мека кърпа.

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1019130697.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.