Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Почистване на техника >> Content

Как да получите най- вонята на микровълновата

Микровълните могат бързо да развият една неприятна миризма, която може да мирише цялата си къща и да повлияе на вкуса на други храни, приготвени в микровълнова фурна . Освен това, на носа - сбърчи миризма ще продължи в продължение на седмици , след като сте варени нарушител храната. За щастие , няколко естествени и общи елементи ще премахне миризмата , вместо просто да го маскират . Тези елементи не са скъпи и внимателно ще се чистят микровълновата без токсични chemicals.Things ви е нужно
Микровълнова - безопасно купа
бял оцет или лимонов сок
Спондж
Cloth
кърпа без власинки < Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Напълнете чиста, микровълнова - безопасна купа с бял оцет. Алтернативно , смесете една чаша вода и 1/2 чаша лимонов сок в купа за микровълнова - безопасна .

2

Сложете купата на оцет напълнена вътре в микровълновата и затворете вратата . Кук оцет в продължение на пет минути на високо . Оцетът ще премахнете неприятните миризми и разхлабете храна , грес и мръсотия от микровълнови стени .


3

Извадете купата от микровълновата и избършете вътрешността на микровълновата фурна да се почиства с оцет - напоена гъба .

4

Навлажнете чиста кърпа в хладка вода и изплакнете оцета разстояние вътрешността на микровълновата . Подсушете микровълновата с кърпа без власинки .

5

Повторете този процес , докато миризмата вече не е налице.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1019083377.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.