Как да се замени с Dyson Animal Гладеща повърхност

Подобно на обувки , вашият вакуум Dyson Animal съдържа защитна " единствен " на долната му страна . Това Плоча от частично прикрива brushroll , който събира частици от замърсявания от вашия килим за събиране в свалящия за боклук. Достъп до brushroll или други части под чисти главата изисква отстраняване на гладещата повърхност . Изваждане и поставяне на гладещата плоча правилно предотвратява всякаква вероятност от напукване на тази деликатна част . Нещата ще трябва
Flat - острие отвертка или монета MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Премахване

1

Откачете мръсотия боклук от вашия Dyson на животните , за да може машината да лежи неподвижно . Внимателно лежеше си Animal вакуум с лицевата страна надолу .

2

Намерете трите скрепителни елементи по краищата на гладещата повърхност . Подобно на винтове , тези скрепителни елементи имат една степен по главата , че дава възможност за използване на инструмент .


3

Завъртете всеки закопчалка една четвърт завъртане наляво . Използвайте или за плоска отвертка с широка глава или монета.

4

Повдигнете двете страни на гладещата повърхност далеч от долната страна на вашия Dyson животните. Бъдете внимателни при откачване на гладещата плоча за да се предотврати повреждането му .


Монтаж

5

Изравнете три гладеща повърхност скрепителни елементи с трите зъбчета в долната част на вашия Dyson животните. <Бразилски>
6

Press гладещата плоча на мястото срещу разделите. Проверете всички около гладещата повърхност , за да видите , че това е поставен правилно . Извършване на по-чисти главата разчита отчасти на правилното подравняване и закрепването на гладещата повърхност .

7

Rotate всеки по-бързо една четвърт завъртане надясно . Отново изберете или с плоска отвертка или монета за тази операция .

Как да Wire А тавана вентилатор с Черно & White тел

пари спестители и декоративни допълнения към една стая , вентилатори са лесни за инсталиране . Ако ще да се заместят съществуващ осветително тяло с вентилатор , работата е още по-лесно . В други ситуа

Περισσότερα >
Как да си направим мебели от стикове

За спортни фанатици , които се ползват домашни занаяти и DIY обогатяване, да създавате свои собствени мебели от стикове за хокей може да бъде приятен , възнаграждаване и може би дори и втора форма на

Περισσότερα >