Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Почистване на техника >> Content

Как да се чисти един старомоден Ice Cream Maker

старомодна създателите сладолед обикновено произвеждат 5 до 6 литра сладолед за около 30 минути. Основни съставки като мляко , сметана , захар, каменна сол , и натрошен лед , се добавят към една кофа и огънати на ръка. Крайният продукт съдържа мек служи последователност , която трябва да бъде поставена във фризера да се втвърди в продължение на 1 до 2 часа . Правилното почистване на производителя старомоден сладолед включва използване на общи предмети от бита , като оцет , за дезинфекция на машината. Нещата ще трябва
отвертка
Течен сапун ястие
Спондж е. една чаша бял оцет
Nylon скраб подложка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1 < р > Премахване на манивелата и тупалка от кофата . Използвайте отвертка, за да се премахне винтове от страна на кофата , ако е необходимо. Демонтирайте манивелата и тупалка за по-лесно почистване.

2

Добави течен препарат за съдове с топла вода и измийте всяка част на манивелата и тупалка отделно в мивката с гъба . Извадете останалите хранителни частици чрез накисване на манивелата и тупалка в 1 чаша бял оцет и 1 галон на топла вода, за да се разтвори и да се дезинфекцират . Използвайте найлонов скраб тампон за отстраняване на частици от трудни за достигане места на манивелата и тупалка . Изплакнете обилно парчета в хладка вода .


3

Измийте кофата напълно с топла сапунена вода и изплакнете добре . Нека въздух сухо кофа за една нощ.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1019082991.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.