Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Почистване на техника >> Content

Съвети за вонящ Kitchen Sink в Camper

Повечето кухненски мивки в кемпери имат стандартен р- капан се намира под мивката. P- капани работят по отводняване използва вода и задържане на неизползвана вода, която предпазва от миризми въведете вашия кемпер . Въпреки това, ако водата не се използва за дълъг период от време, което може да се случи , когато кемпери са незаети , р- капан изсъхва и тези нежелани миризми проникват чрез вашия кемпер и мивката . Други фактори , които влияят върху вашия кемпер мивка са разлагащото храна или други отломки , подадена в тръбите. Наливане на вода обратно в р- капан може да помогне да се прикрият миризливи миризми , но и други методи могат да бъдат приложени с цел да си лагерник мивка ще бъдат дезинфекцирани и почистени. Сода

Мярка 1 /2 чаша сода за хляб и да го излее директно надолу източване вашата мивка е . Нека содата седи в канала за най-малко 10 минути, след това пуснете гореща вода. Сода за хляб помага за почистване , дезинфекция, и обезмирисяване фаулове мирише и е достатъчно безопасна, за да използвате на вашия източване . Сода за хляб може да се използва за почистване на района на мивката , както и, включително кранчето .


White оцет дестилирана

White дестилирана оцет има силна миризма от само себе си , но тя елиминира миризми безопасно и ефективно , докато убива мухъл , бактерии и микроби . Изсипете чаша дестилирана оцет вашия източване . Може да се наложи да напусне фургона за известно време, ако миризмата на оцет е твърде силен , но миризмата ще се разсее след известно време и да оставите вашата мивка чиста и свежа миризма . Комбинирайте 1 чаша сода за хляб с една чаша гореща оцет оптимизиране на резултатите , след което се оставя комбинацията да седне в продължение на пет минути преди промиване на канала с топла вода .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1019082875.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.