Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Почистване на техника >> Content

Как да пуснете Bleach Cycle в Washer

Всичко, което мръсотия , които получава измие дрехите си трябва да отиде някъде , и макар че тя може да изглежда като това е набързо далеч , когато водата се оттича , някои не е забравен вътре вашата перална машина. С течение на времето , мръсотията се натрупва , като е необходимо да стартирате белина цикъл за почистване на устройството . При миене с висока ефективност , хлор белина помага за премахване на лошите миризми , които могат да се натрупват вътре от застояла вода . Изпълнение на белина цикъл в най- товарене или с предно зареждане пералня веднъж месечно, за да я държи пенливи чисти. Нещата ще трябва
Прах за пране
Течен хлор белина MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Top- Машини за товарене на MarketBook.bg
1

Определете вашата машина за голямо натоварване и я напълнете с гореща вода. Изсипете в половината на размера на прах за пране , който обикновено ще използва и ще позволи на машината да се кандидатира за пълен цикъл без дрехи вътре .

2

Напълнете машината с гореща вода за втори път и добавете 2 чаши на течен хлор белина . Изпълнете цикъл от началото до края .


3

Пусни един последен цикъл студено измиване , без перилен препарат или белина. Отворете капака на пералнята след цикъл е пълна и да позволи на вътрешната да изсъхне напълно , преди да използвате вашата машина отново. Наем фронтално зареждане

4

Изберете " почистване от цикъла" или " цикъл на поддръжка " настройка, ако вашата машина с висока ефективност е един. Ако не, да го настроите да тече голям горещ цикъл. Ако е възможно , изберете допълнително изплакване .

5

Напълнете дозатора белина целия път с течен хлор белина. Стартирайте машината през пълен цикъл .

6

Стартирайте машината през втората гореща цикъл , без белина или прах за пране . Отворете вратата на устройството за миене и оставете машината да изсъхне напълно, преди да го използвате отново.


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1019016632.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.