Как да инсталирате детектор за дим в спалнята

Home пожарни детектори вас и вашето семейство защита , докато спите . По време на пожара , вдишване на дим ви кара да спи по-дълбоко, по-скоро , отколкото се събужда . A детектор за дим , който усеща дим и топлина, ще се събудиш преди вдишване на дим се превръща в проблем и да ви предупреди за опасност. A детектор за дим в спалнята е от съществено значение , тъй като ви предупреждава, когато сте най-малко вероятно да забележите пожар .
Което ви е нужно
Стълба

Батерии

Инструкции <Бразилски> 1

Изберете място в спалнята за дим алармата. Всяка спалня трябва да има дим аларма, особено ако държите затворени врати . Алармата за дим трябва да бъде високо на стената или на тавана , най-малко 6 сантиметра от където таван и стена се срещат .

2

Поставете батерии в нов детектор за дим .


3

нанасят самозалепващи ленти в основата на детектора за дим. Повечето димни детектори идват с лепящи ленти , но ако твоя не е така, можете да закупите двустранен общи цели залепващи ленти от магазина за тази цел.

4

Качи се по стълбата под мястото, където сте искате да поставите детектор за дим.

5

Натиснете самозалепващи ленти на място, което сте избрали. След като го държи там в продължение на няколко минути , тя ще се придържаме .

6

Тествайте детектора за дим чрез натискане на бутона " тест" . " Това предизвиква детектор дим да излъчва силен аларма и го увери, че тя работи .

Как да се промени кондензатор Coil в Централна климатизация

Някои климатични системи включват изпарител серпентина . В случай на по-големи сплит системи , или такива, които не са , изпарителя намотки трябва да се заменя с кондензатор намотка . За нови системи,

Περισσότερα >
Как да Paint дрипав Chic Мебели

дрипав Chic стил е романтична и ретро начин да декорирате стил рустик . Мебели обикновено се носи и е бичен боя в цвят светъл или пастелни цветове. Опърпан шик мебели се вписва много добре в много вил

Περισσότερα >