Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> димни детектори >> Content

Как да инсталирате детектор за дим в спалнята

< P> Home пожарни детектори вас и вашето семейство защита , докато спите . По време на пожара , вдишване на дим ви кара да спи по-дълбоко, по-скоро , отколкото се събужда . A детектор за дим , който усеща дим и топлина, ще се събудиш преди вдишване на дим се превръща в проблем и да ви предупреди за опасност. A детектор за дим в спалнята е от съществено значение , тъй като ви предупреждава, когато сте най-малко вероятно да забележите пожар .
Което ви е нужно
Стълба

Батерии

Инструкции <Бразилски > 1 < р > Изберете място в спалнята за дим алармата. Всяка спалня трябва да има дим аларма, особено ако държите затворени врати . Алармата за дим трябва да бъде високо на стената или на тавана , най-малко 6 сантиметра от където таван и стена се срещат .

2 < р > Поставете батерии в нов детектор за дим .


3 < р > нанасят самозалепващи ленти в основата на детектора за дим. Повечето димни детектори идват с лепящи ленти , но ако твоя не е така, можете да закупите двустранен общи цели залепващи ленти от магазина за тази цел.

4 < р > Качи се по стълбата под мястото, където сте искате да поставите детектор за дим.

5 < P> Натиснете самозалепващи ленти на място, което сте избрали. След като го държи там в продължение на няколко минути , тя ще се придържаме .

6 < P> Тествайте детектора за дим чрез натискане на бутона " тест" . " Това предизвиква детектор дим да излъчва силен аларма и го увери, че тя работи .

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1019130558.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.