Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> димни детектори >> Content

Как да се открие Low Battery на Smoke Alarm

< P> дим аларми ни дават спокойствие на ума. Когато е правилно поставена и поддържат в добро работно състояние , дим аларма може да ви предупреди за наличието на пожар в дома си. Дим аларми са особено полезни през нощта, когато може да сте наясно с огън . Те работят чрез откриване на следи от газ или дим частици във въздуха. Дим аларми могат да бъдат електрически с резервни батерии или могат да бъдат управлявани единствено от батерии. Аларми трябва да се изследват редовно, за да се уверете, че те са оперативни и че батериите са все още функционират нещата .
Ви е нужно
Smoke аларма
Long поле

Батерии

Инструкции
1 < р > Тествайте вашата аларма всеки месец.

2 < р > Натиснете бутона за тест на алармата с помощта на дълъг прът или с дълга дръжка на метла . Ако алармата изгасва , алармата работи и батерията все още функционира . Световния съюз 3 < р > Сменете батерията, ако алармата не звучи . Бъдете сигурни, че батерията щракне напълно на мястото си.

4 < р > Натиснете бутона за тест отново. Ако алармата не звучи по това време , алармата е дефектна и трябва да бъде заменен.

5 < P> сменяйте батериите ви дим аларми на всеки шест месеца . Сменете батериите , когато промените вашите часовници за лятно часово време през есента и пролетта , като лесен за напомняне.

6 < P> Промяна на батерии, когато алармата " chirps " или бипкания . Това е

7 вграден предупреждение за изтощена батерия в дим аларми.

Сменете дим алармата след 10 години. Ефективността на алармите за дим намалява след толкова дълго време .

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1019130548.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.