Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> димни детектори >> Content

Fire Alarm Монтаж

смъртни Home пожар в Съединените щати слязоха от 5865 през 1977 г. на 3145 през 2003 г., според доклад на Националната асоциация за противопожарна защита . Основната разлика в тази статистика е , че процентът на жилищата , които имат противопожарни аларми беше нагоре от 22 на сто през 1977 г. до над 95 процента през 2003 година. Научете се да се инсталира на вашия пожароизвестителна правилно и вие също, че ще бъдат по-добре защитени срещу пожар опасност. Местоположение

Поставете дим аларми в различни области на къщата : един във всяка спалня , един с централна локация в близост до всяка област спалня, и една на всяко ниво , включително и в мазето и тавана <Бразилски . >

монтиран на тавана противопожарни аларми трябва да са най-малко четири сантиметра от стената , и стенни такива трябва да са най-малко четири сантиметра от тавана. Въпреки това, те трябва да бъдат до доста висока .

Позиция пожароизвестяване далеч от печки и камини , тъй като димът може да предизвика неудобство аларма, която може да ви изкуши да вземе алармата надолу или извадете батериите . За обратната причина , да ги държи далеч от вентилатори или прозорци . Движещите въздуха може да запази дим или топлина от достигане на пожарната аларма .


Монтажна скоба

Използвайте табуретка стъпка да се достигне до мястото на стената или тавана , където ще сложи аларма за пожар . Задръжте монтажната скоба на алармата за пожар в бъдеще своето място и марка дупките в пръстена. Вземете пръстен надолу и пробийте малки дупки, където сте маркирали .

Използвайте отвертка, за да закачите скобата към стената или тавана с винтовете , които дойдоха с комплекта за пожароизвестяване . Затегнете винтовете надолу добре .

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1019082743.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.