Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> димни детектори >> Content

Как да инсталирате детектор Smoke в Drop Таван

Инсталирайте дим аларма на всяко от нивата на Вашия дом , включително и сутерена . Това гарантира възможно най-бързото откриване на дим и ти купува ценно време за бягство , които вие и риск от смърт близките си хора " намалява наполовина в случай на пожар. Много мазета са отпаднали тавани. Ако не искате да монтирате детектор за дим към стената близо до тавана , можете да го монтирате в таван капка с помощта на монтажна кутия. Нещата ще трябва
Окачен таван монтаж кутия
Пробийте
Hole видях
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Определете най-доброто място за вашата детектор за дим . Близо до центъра на помещението е идеално. Дръжте монтаж прозорец срещу плочки таван капка и следа около нея с молив . Поставете кутията за монтаж настрани.

2

Изрежете кръгло проследяването с дупка трион със същия диаметър . Поставете монтажната кутия в дупката. Затегнете фиксиращите винтове на кутията е монтаж да я държи здраво за таван панел.


3

Линия винтови дупки основната плоча на детектора на дим с два отвора за винтове на кутията е монтаж . Закрепете детектора дим в място с предоставените винтове.

4

Позиционирайте отворите на гърба на детектор на дим с разделите на основната плоча . Завъртете по часовниковата стрелка, детектор за дим , за да го заключите на място.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1019016489.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.