Как да отворите Locker

One стрес , че много деца имат , тъй като те влизат средно училище или прогимназията е притеснения за това как да се отвори шкафчето . Те имат видения не е в състояние да отвори шкафчето и след това , когато шкафчето накрая идва отворен , гледане на съдържанието на шкафчето разлива по целия под . Да се ​​научиш как да се отвори шкафче е лесно да се направи , така че няма нужда да гриза . Ето как да се отвори шкафче . Нещата ще трябва
комбинацията за шкафчето в
Покажи повече инструкции

1

Снабдете комбинацията за сейфа . Като най- правилната комбинация на шкафчето е най- важната част от откриване на шкафчето . След като имате правилната комбинация , останалото е лесно. Повечето комбинации имат три числа , като например 22-24-29 .

2

Намерете вашия гардероб . Редици от шкафчета могат да изглеждат по същия начин , така че да проследят които шкафчето е твое. Уверете се, че вие се опитвате да отворите дясното шкафче , преди да започнете .


3

Завъртете надясно няколко пъти . Преди да влезе в комбинация , трябва да изчистите всички предишни настройки. Можете да направите това чрез завъртане на шкафчето на диска за избор на правилните два или три пъти.

4

Придвижвайте капачето обратно на 0. Преди да са готови да влязат в комбинация , първо трябва да се премести на диск, за да 0 . Направете това , като завъртите диска за избор надясно, докато тя е настроена на 0 .

5

Завъртете диска за избор надясно, докато стигнете до първото число в комбинацията . ( Това ще бъде 22 в комбинацията 22-24-29 . ) Трябва да се спре на циферблата на точния брой в комбинация , за да работи .

6

Придвижвайте капачето обратно наляво докато стигнете до второто число в комбинацията . (Това ще бъде 24 в комбинацията 22-24-29 . ) Бъдете сигурни, че не случайно се премести на диска за избор на десния първи , или шкафа няма да се отвори .

7

Завъртете диска обратно към правото , докато стигнете до третото число в комбинацията . (Това ще бъде 29 в комбинацията 22-24-29 . ) Погрижете се да се подредят цифрите на циферблата точно.

8

Отвори шкафчето . След като сте преместили диска до третата цифра , след това на шкафчето е отключена. Всичко, което е останало , за да направите, е да дръпнете дръжката. Когато дръпнете дръжката на вратата на шкафа се отваря.

Как да се замени един Garbage Изхвърляне Мощност Switch

ключа на захранването за извозване на отпадъците е общ вид на превключване, който изглежда точно като ключа за лампата , обикновено се монтира върху плот , или на стената точно над него. Тези ключове

Περισσότερα >
Как да спечелим Примитивните Стол Седалки

Осъществяване на примитивен седалката на стола е прост проект, който използва много малко инструменти. Този проект е идеален за да се опита по време на къмпинг пътуване , когато са налице няколко мест

Περισσότερα >