Как да се изгради Secret Decoy Outlet Стена Safe

прикривайте Вашето скривалището си и заключва вашите ценности в същото време , като безопасно стена, която се дегизира като електрически контакт. Използване на основните умения, за да сложи този уред заедно от части , открити в магазин за хардуер и около house.Things ви е нужно
Steel електрически контакт кутия
Dremel с режещи дискове и 1/4-inch свредло
изход Метален капак
Plastic изход капак ( за да съответства на останалите в къщата) е. Outlet плъг приемници ( за да съответства на останалите в къщата)
Superglue
Заключете
тел закачалка
Steel планшайба
Stud Finder

Покажи повече инструкции

1

Нарежете разделите (тези винтовете отиват в ) изключване на електрическото поле и изглаждане на ръбовете , където те са били прикрепени с помощта на диск за рязане в инструмент Dremel . Превключете на 1/4-inch коронката , и пробийте три дупки на един от най- големите страни на полето до открито лице , че по-късно ще бъдат използвани за да завиете електрическата кутия на стената.

2

Superglue едната страна на пантата към долната страна на кутията , а другият към металната вложката така , че прави капак, който затваря на кутията.


3

изрязани предниците разстояние от изходните свещи , така че те могат да бъдат залепени в пластмасовата вложката да се създаде илюзията, че нормално контакт. Направете това рязане с помощта на Dremel . Залепете изпускателните пробки в към пластмасовия вложката с лепило , който прати изхода се включва в челната плоча на правилна дълбочина , така че те стърчат на същото разстояние и приличат на тези на други обекти в къщата.

4 <стр.> Отворете кутията и поставете катинара в кутията стои на ключалката . Снимайте бравата в затворено положение . Отбележи ключалката където стърчи на полето в двете части на веригата (показан с пунктирана линия на снимката) . Нарежете ключалката на това място с диска за рязане. Пазете от страна на бримката, която щракне в ключалката и оставете настрана завоя на цикъла , които се появиха , когато сте го нарежете .

5

Superglue ключалката зад предната вложката така че ключалките линии нагоре с голям отдушник дупка в горната щепсела.

6

подтискам от страна на ключа зад секцията, която се вписва в ключалката , така че тя все още се вписва в дупката контакта, когато ключът се завърти ( виж пунктираната жълтата линия на ключа на снимката) . Това означава, че вие ще трябва да използвате диска за рязане на Dremel да намалят ключа зад частта, която отива в ключалката , докато тя е на диаметъра на закачалка .

7

Тествайте ключът периодично , като го поставите като внимателно излитане на минималния размер на ключ. Уверете се, че страната включите все още има място за провеждане , докато включвате ключа , когато това е по-широка от тази част, която се вписва в ключалката . Укрепване на останалата метал със слой лепило .

8

Поставете кутията на масата с лице нагоре и се отвори. Вземи страна на завоя на заключване , които сте запазили . Сложете голяма Глоб на лепило върху отрязаната страна на бравата , така че можете да затворите кутията , оставете лепилото да се втвърди и да запази тази част на бравата се придържаше към вътрешността на кутията. Уверете се, че на завоя е поставен така, че да щракне на мястото си, когато ключалката е затворена, с отвора с лице към вътрешността на ключалката.

9

Ако лепилото е твърде хрема можете да използвате лепило в комбинация с не- гъвкави материали като стомана вълна, за да го укрепи , но бъдете внимателни да не попадне върху ръцете ви . Работете бързо , преди лепилото изсъхне . Когато лепилото изсъхне, се уверете, че тя е достатъчно силна, за да задържи ключалката. Тествайте ключалката , преди да поставите нещо в кутията. Е.
10

Инсталирайте сейфа , като го завиете към родословна от вътрешната страна на място, като всеки друг изход ще бъде разположен .

<Бразилски>

Как да инсталирате Сушилня Колани за Maytag Performa PYE4500AYW Сушилки

The Maytag PYE4500AYW е с предно зареждане автоматична сушилня с множество сухи цикли и опции за настройка. Барабан барабан свързва със задвижващия ремък , като част от системата на ролка . Лентата се

Περισσότερα >
Как да се изгради един Cube Османската за Seating

Cube османците са идеални места за всекидневна употреба или специални поводи , защото на компактния си размер , което ги прави лесни за преместване и съхранение. Председателят може също да се удвои ка

Περισσότερα >