Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало сейфове >> Content

Как да отслабвам Doing A Home Workout

Загубата на тегло у дома е един ефективен начин да се отървете от нежеланите мазнини . Фитнес членства са скъпи и ненужни за много хора. Следвайте тези стъпки, за да се научат как да отслабнете прави домашна тренировка . Инструкции

1

Разработване на план за тренировка .

Започнете с това, което вече знам как да направя . Задайте график и принуди себе си да се придържаме към нея . Скуката може лесно да настроите по време на тренировка , така че се уверете, че имате музика или телевизор наблизо , за да ви отива.

2

Смятате лицеви опори

лицеви опори са чудесен начин да се изграждане на горната част на тялото и да губят тегло . Можете да работят пътя си нагоре , за да прави 10 , 20, 50 и 100 лицеви опори . Правене на лицеви опори ще изгори калории , без да ви пълнители с големи мускули .


3

ли коремни преси и коремни преси .

Всеки иска да има добре изглеждащ корем . Коремни преси и коремни преси ще горят калории, докато изграждане на стомаха си мускули. Можете да направите коремни преси или коремни преси , за да ви помогне да отслабнете, като у дома си .

4

Run.

Вие не може да бъде в състояние да се движи в дома ви , но можете да получите представа. Работещи е най-добрият начин да отслабнете , защото тя изгаря най-калории . Това също го най-трудното нещо да направя прави . Задайте план да тече 3 - 5 пъти седмично. Започнете бавно и кратко и да изгради своя път нагоре .

5

Скачане на въже .

Можете, но скок въже от всеки магазин за спортни стоки. Скачането на въже отнема издръжливост и координация. Тя ще работи в краката и ръцете и го изгаря много калории . Скачането на въже е чудесен начин да отслабнете с работа у дома .

6

Diet .

Диета и физически упражнения вървят заедно. Ако искате да отслабнете, трябва да се промени това, което ядеш . Използвайте диаграмата в раздела за ресурси по-долу , за да определите колко калории трябва да се яде , ако искате да отслабнете, като у дома си .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-safes/1019082630.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.