Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало сейфове >> Content

Как да се съхранява Gold & Ценностите у дома

Gold е ценна стока , и да се съхраняват в банки или банкови трезори . Въпреки това, ако предпочитате да съхранявате вашите злато или други ценности у дома , има няколко възможности, които съществуват за осигуряване на сигурността , което желаете , без да жертвате стойност или пускането на парчета в опасност от увреждане на страдание. Нещата ще трябва
стена или на пода безопасно Температура изтегляне и влажност контролирана стайна
херметични пластмасови контейнери
Cloth - облицовани контейнери
монети плочи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отделете си злато и други ценности , които искате да съхраните. Решете кои парчета са наистина ценни и кои не са. Огледайте парчетата и си мисля за почистване и ремонт и евентуално повредените части.

2

Инсталирайте етаж или безопасно стена в ниска влажност на въздуха , с контролирана температура стая . Неправилната грижа и обработка на злато , особено златни монети и кюлчета , е един от най-честите причини тя да се обезцени . Влагата във въздуха може да повреди повърхността на злато и други благородни метали. Подови и стенни безопасни цените ще варират по размер и по марка , от много малък сейф за около $ 60 до големи сейфове , които могат да работят на стотици или хиляди долара. Можете да направите инсталацията себе си, ако ти си удобен, или можете да наемете някой да го инсталирате за вас.


3

Поставете злато и други ценности в контейнери. За златни монети , вие искате да се гарантира, че контейнерите са херметични и влага безплатно. Монети плочи, които държат монети неподвижно и не им позволяват да докосвате или триене заедно , са важни за предотвратяване на монети от надраскване или повреден. За бижута , използвайте кърпа облицовани контейнери , с отделни помещения за всяко парче , така че те не са триене срещу всякакви други парчета. Персонализирана Собственоръчно Бижута казва "да съхранява елементи като колиета и гривни , които са нанизани , като се нареждат надолу . Не им висят , като обесване в крайна сметка ще доведе до садене на материала да се простират и износва , особено ако този материал е коприна. "


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-safes/1019016276.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.