Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало сейфове >> Content

Как да отстранявате Brinks Home огнеупорен сейф

Ако имате ценни вещи в дома си , които бихте искали да се държи там , а вкъщи безопасно , като Brinks огнеупорен сейф, е отговорът. Не само можете да бъдете сигурни, вашите ценности ще бъдат защитени , но дори и ако има пожар елементите в сейфа ще останат невредими . Тези сейфове са електронни , така че е възможно да възникнат въпроси за това как да се използва един правилно . В тези случаи, има бързи начини за отстраняване на устройството. Инструкции

1

Провери вратата на сейфа , ако тя не се затваря правилно . Проверете, за да се види дали има нещо, което да пречи на вратата , което може да попречи на вратата да се затвори напълно.

2

Въведете вашия личен три до осем -цифрена парола на клавиатурата. Издърпайте дръжката надолу преди да се опитва да отвори вратата на сейфа.


3

Въведете една от двете Спешен ключовете , които сте получили при закупуване на сейфа в заключването на байпас на лицевата страна , ако сте забравили вашата парола. Завъртете ключа и дръпнете дръжката нагоре , за да отворите сейфа.

4

Натиснете " B" клавиша на клавиатурата и го натиснете . Ако LED индикатор мига и ще чуете звуков сигнал е сигнал , че вътрешните батерии, които мощност на електрическата система са добри. Ако червена светлина мига , това означава, че имате по-малко от два месеца на власт е оставил .

5

Намерете отделението за батерията на гърба на вратата и натиснете надолу, от дясната му страна . Плъзнете панела на отделението на ляво , за да го премахнете.

6

Свалете четирите АА батерии и да ги замени с нови. Поставете отново капака .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-safes/1019016266.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.